Humanitarni tiket Savezu za školski sport Srbije donira izvanrednih 609.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.24. | 12:00

Maj mesec doneo nam je prolazan tiket Nenada Milijaša i Mozzart klauzulom zagarantovane dobitke Ljubiše Tumbakovića, Nemanje Milunovića, Dragoslava Kuleta Perišića i Danila Ikodinovića

Svaki mesec nova pobeda! Maj je bio brutalno profitabilan za „Humanitarni tiket u podne“ koji će Savezu za školski sport Srbije donirati 609.000 dinara. Što se tiče Republike Srpske, ostvaren dobitak težak 1.418 KM, biće uplaćen Udruženju dobrovoljnih davalaca krvi Banjaluke.

Igru je još za praznike otvorio proslavljeni trener Ljubiša Tumkaović, a zatim je nastupio Nemanja Milunović. Njihovi tiketi su overeni Mozzart klauzulom prolaznosti kroz zagarantovan dobitak, a onda je na scenu stupio Nenad Milijaš! Bravo za Nenada, čije nam je tipovanje donelo 209.000 dinara. Zatim su poslednja dva petka u mesecu gostovali najveći motociklista ovih prostora Dragoslav Kule Perišić i slavno ime našeg vaterpola Danilo Dača Ikodinović od kojih smo profitirali kroz zagarantovane dobitke. 

Izabrane vesti

Idemo iz plusa u plus, još od 10. juna, 2016. kodine, kada je prvi listić s ulogom od 3.000 dinara popunio je fudbaler Uroš Spajić. Naravno, vremenom smo evoluirali, postavljali nove standarde u svetu betinga s plemenitim ishodom, pa smo do sada u akciji ukupno donirali 32.855.009 dinara.

Doneli smo odluku da plemenitost nema granicu! Nastavi da pratiš “Humanitarni tiket u podne”.


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMozzart fondacijadobitni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara