Hulk
Hulk

Hulk slobodan igrač, zovu ga sa svih strana

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.12.20. | 00:18

Brazilac na slatkim mukama...

Četvorogodišnja epizoda Brazilca Hulka u Kini okončana je. Snažni napadač danas se na svom Instagram profilu oprostio od Šangaja. Taj tim juče je završio takmičenje u Ligi šampiona Azije, posle čega je definitivno postalo jasno da od nastavka saradnje neće biti ništa.

Hulk zvanično ima ugovor do kraja godine, međutim u klubu su mu izašli u susret, pa će odmah otputovati u Brazil, gde će provesti predstojeće praznike i lagano razmatrati ponude koje ne manjkaju...

Izabrane vesti

"Danas je podjednako važan dan kao kada sam dolazio, jer danas se opraštam od Šangaja, kluba koji me je dočekao i primio s velikom radošću. Zahvalan sam navijačima koji su me odlično prihvatili, ljudima iz kluba... Hvala na ovim godinama radosti. Zajedno smo postigli mnogo toga. Kao u svakoj sredini i ovde sam stekao mnogo prijatelja", napisao je Hulk.

Postoji nekoliko zainteresovanih strana za nekadašnjeg brazilskog reprezentativca. Jedna od najkonkretnijih je Palmeiras čiji je Hulk veliki fan. Želja Brazilaca nije sporna, međutim konkurencija nije mala. Situaciju pomno prate klubovi Ujedinjenih Arapskih Emirata i Sjedinjenih Američkih Država, odnosno Porto.

Podsetimo, Hulk je igrao za Porto od 2008. do 2012. godine i na 169 utakmica dao 77 i namestio 61 gol. Prešao je potom u Zenit za 40.000.000 evra, a onda u Šangaj za blizu 56.000.000. U Kini je Brazilac takođe ima strašan učinak, na 145 mečeva čak 76 pogodaka i 54 asistencije.


tagovi

Hulk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara