Hulk (©atletico.com.br)
Hulk (©atletico.com.br)

Hulk se vratio u domovinu

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.21. | 23:29

Potpisao za Atletiko Mineiro

Svuda pođi – kući dođi. Igrao je Hulk u Evropi, igrao u Aziji, ali sada je shvatio da mu je najbolje da se vrati u domovinu.

Napadač razornog udarca ima od danas novi klub, pošto je potpisao dvogodišnji ugovor sa Atletiko Mineirom. Time su crno-beli iz Belo Orizontea doveli ozbiljno pojačanje za narednu sezonu, u kojoj će se, kakav je plan, boriti za titulu.

Izabrane vesti

Nije ni sada Atletiko bez izgleda da dođe do šampionske krune, pošto šest kola pre kraja ima pet bodova manje od Internasionala, a i do tog minusa je došao jako lošom formom u poslednjih mesec dana, pošto je dobio dve utakmice od pet.

Otkako je otišao iz Šangaj SIPG-a, Hulk se dovodio u vezu sa više klubova, počev od Zenita, za koji je igrao u periodu od 2012. do 2016, pa preko Bešiktaša do Flamenga. I tačno je da se snažni golgeter vratio u Brazil, ali se dogovorio sa Atletikom.

Hulk je karijeru počeo u Vitoriji, ali je rano otišao u Japan, gde je igrao za Kavasaki, Saporo i Tokio Verdi. Tu ga je snimio Porto, koji je ga 2008. doveo u svoje redove. Dalja putanja mu se zna: Zenit, pa Šangaj i sada Atletiko, verovatno za kraj karijere.


tagovi

HulkAtletiko MineiroBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara