Komentari na vest

Hrabrost je vaša dužnost!

G

Gnjatić Paviljoni

pre 12 meseci

Bahar aka Baki ima samo jedan cilj. A to je da se proda negde dalje. I ovo mu je idealna prilika za to. Moze da rizikuje pa ako upali biće hit u Evropi ako ne fasovaće otkaz i uzeti neki Grcki klub ili Madjarski ili slicno. Zato je i dosao. Da se proda. Pa zato i izmislja neke formacije i uvodi nespremne igrace. Mozda ga i u*enja, ko zna? I Tvorza se tako kocka, šibicari. Ne plaća iz svog dzepa.
T

Tarantula

pre 12 meseci

Plaća,ne plaća iz svog,misliš li da nekog navijača briga za te teorije zavere?!Pos njim igramo 3 ligu šampiona u 5 godina i što se mene tiče,spomenik jednoga dana,i moram ti reći,velika većina onih koje znam tako misli,a znam ih dosta,od 88 sam na Mari ili Rajku,kako god!
д

деда

pre 12 meseci

Данас идемо у рат,неки ће да се вратимо, а неки ће да погину. Постава је као да се чувате за Партизан без обзира што паузирате једно коло.
D

DSB

pre 12 meseci

Neka nam je Bog u pomoci
B

Bla,bla

pre 12 meseci

Haland pa šta ako je Haland? Igraš pa šta bude i to je to. Zvezda je bila prvak Evrope bez šeika pa ništa,naftašima se može da se igraju milionima i mi sada trebamo da pada i u nesvest.
B

Brankoni84

pre 12 meseci

Ne znam za Vas ljudi, ali meni Haland ima tu "plačnu facu" ala Marko Pantelić samo s plavu kosu.😂😂😂
G

Gile 88

pre 12 meseci

Ovo je utakmica da se proba nešto jer nema šta da se izgubi za nas je prvo finale 4. oktobra
m

micas

pre 12 meseci

Samo nemoj ovog novog kulibalija..jer nam se igrate sa inteligencijom..
З

Звездо

pre 12 meseci

згази их све, Звездо згази их све!
D

Dejani

pre 12 meseci

Sanjao sam da će Zvezda dobiti 1:3, biću srećan ako izgubimo tim rezultatom.

dezurn1kr1vac

pre 12 meseci

8:0 ! 🙏💙
L

Lijo

pre 12 meseci

Danska deca traže grobre
G

Goust

pre 12 meseci

Srpski cinizam! Čitam i ne verujem koliko je Srbija podeljena,nekulturna,besna,čak i zla. I tako proteklih 30 godina. Braćo,krenimo od sebe i nas samih,samo tako možemo doći do promena i boljitka za nas i našu Srbiju. Kada prevazidjemo sami sebe i kada počnemo da navijamo za sve srpske klubove protiv stranaca,jedino tako možda uspemo da podignemo našu zemlju,oslobodimo se parazita političara i njihovih poltrona. Živela čista Srbija! Živeli srpski klubovi i sportisti! Bori se Zvezdo večeras i imaj puno sreće. Pozdrav svim dobrim ljudima i pravim navijačima koji vole svoj klub i poštuju protivnika.
D

Drvo

pre 12 meseci

Izgubiti protiv Nordskijalenda 5:0 je isto što i izgubiti od Sitija 75:0
D

Drvo

pre 12 meseci

Tačan rezultat 0:2
D

Drvo

pre 12 meseci

Gvardiolica mali španski ciga, je..će ga mučki Naser Điga.
A

Ako im igraju pioniri

pre 12 meseci

mozda prodjemo sa 3 komada
H

Hermano7

pre 12 meseci

Jaooo patetike jaoooooooo
S

SezonskaJakarta

pre 12 meseci

Jovan Tempo Jeremić, maltene.
D

Delija Žitko

pre 12 meseci

Mene samo čudi da,Grobari i pored njihove sramote u Evropi,ima obraza da komentariše Zvezdu i to pred utakmicom sa najboljom ekipom na svetu,kako sa rezultatima,tako i sa ekipom,igrom,ma svime.Kakvu god ekipu da imamo,nemamo mi te utakmice da možemo da se poredimo sa mnogim klubovima u Evropi,što je i dokaz rezultati svih naših klubova ove godine.Zvezdi srećno,samo jako i hrabro,sa mudima pa šta nam Bog da!Napred Zvezda,Tsc i Čuka i živela Srbija! A vi Grobari budite imalo veći Srbi od Hrvata,pa potajno u Evropi navijajte za Srbe,a u prvenstvu se vraćamo pljuvanju i rivalstvu! S S S S
S

Saša_PFC

pre 12 meseci

Nerazumem navijace C.Zvezde koji pricaju o nekoj Partizanovoj sramoti sto su izgubili utakmicu 0:5...kako onda svi zajedno da nazovemo Zvezdin poraz od 0:6.Toliko diskutabilnih sezona iza sebe C.Zvezda a navijači pričaju o Partizanovoj sramoti.Samo da sumiramo neke utiske poslednjih sezona igranja u Evropi C.Zvezde...poraza kao u bajci...0:6-1:6-0:5-0:4-1:4...prerpostavljam da ste ponosni na ovakve rezultate.Mozda da spomenemo Omoniju,Makabi Haifa,Helsinki...kao najupecatljivije izdanje C.Zvezde sto se tice Evropskih utakmica je sramocenje kluba protiv omladinske ekipe Arsenala.Protiv omladinaca Arsenala imali ste posed lopte u Beogradu 20% bez šuta ka protivničkom golmanu...i sada pricamo ovde o sramocenju Partizana u Evropi.Znamo svi da ni Parrizan nije imao sjajne rezultate ali kada je igrao LŠ gubio je sa 0:1 ili je igrao 0:0 i to za vas predstavlja los rezultat dok vasi porazi teniskim rezultatima su veoma uspesni rezultati.Podseticu vas sve navijace C.Zvezdd da imate da pogledate izjave zvezdinih zvezda Pižona i D.Savića koji su naglasili...bilo je nezamislivo,zavranjeno i nije smelo da se desi da Zvezda u Eveopi izgubi 0:3.
P

Penzioner

pre 12 meseci

Marta ove godine Siti je pobedio Lajpcig sa 7:0. Petostruki strelac Haland, to se zaboravilo i oprostilo Lajpcigu. Da li su grobari to komentarisali? Zvezda ako izgubi sa 5:0, e to je katastrofa, bruka i sramota treba im zabraniti da vise izlaze u Evropu. Grobari cuvajte druge od sebe. To bese cojstvo!
Н

Немој

pre 12 meseci

да те чуди, немају образа, шта се чудиш?
П

Петровград

pre 12 meseci

@Саша пфц Чех на голу, Волкот, Вилшир, Жиру, довољно да људи схвате да те 2017 ово нису били омладинци Арсенала и не лупај. У Лондону 0:0, а те исте сезоне ни једна екипа није прошла без примљеног гола на Емиратима ( стадион Арсенала, пошто си сигурно не упућен како се зове, помислио би на УАЕ или ко зна шта већ ). Ок, тенски резултат против Бајерна и Тотенхема, а против кога ви тенски резултат, Нордсјеланд. Пре пар сезона вас избацише они пољаци у првом колу, после у групи Флора и Фауна, историјска победе неке ЕСТОНСКЕ екипе и групној фази. О чему ти причаш, покриј се ушима, гледај сваког уторка и среде ЛШ и здушно навијај за све наше противнике, то ти једино преостаје.
L

Lažna avangarda

pre 12 meseci

Tamo nekih 80ih Zvezda je igrala i protiv Reala i protiv Milana.... U to vreme oba ova kluba su važila za najjače u Evropi i bili su apsolutni favoriti u mečevima protiv nas... Bez obzira na tu njihovu snagu mi smo se potajno nadali da možemo da ih pobedimo, odigrano egal ili (u najgorem) izgubimo sa nekim datim golom .... A sad igraš protiv tog nekog Sitija i moliš Boga ....ne da izvučeš neki povoljan rezultat, nego da ne doživiš kanonadu !? ... E, pa sad vidite koja je to razlika i jaz između klubova nastao u zadnjih 10,15 god .
G

GostSteva

pre 12 meseci

Ako je mogao Bazel, može i Zvezda !
P

Popsi

pre 12 meseci

Bazel je pobedio pre nekoliko godina. Zato su ove godine padali Bajrern 3:0, Real 4:0, Lajpcig 7:0, Sporting 5:0, Šalke 7:0 itd. Nijedan poraz neće biti sramotan gledajući rezultate ovih mečeva.

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Cuj ti njih mi igramo ligu sampiona? Igrate zato sto su vam platili titulu i zato sto vam je Partizan skupio dovoljno bodova da sa tom placenom titulom igrate direktno ls!
l

loskke

pre 12 meseci

a u kom kupu igra partizan
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Platili su i vama pa su vas nakantali.
M

Mile led

pre 12 meseci

Večeras posle krvave borbe i bitke mislim da je vreme da ulicama Mančestera izmarsiraju uz Mars na Drinu i tako još jednom potvrde da su stub Srpstva

VrloZadovoljanTip

pre 12 meseci

Ma kakav Siti,bitno je da ne igramo sa Nordsjalendom,oni su projektovani za krov Evrope,'nate....Panticevci prozeljkuju 10-0 a sve bi dali da su na nasem mestu,ali,oni ne mogu ni u LK.Pa sta i da bude 7+,8+?Koliko je Bajern dao Barsi,Totenhemu, Barsa Parizu,koliko je Siti dao Lajpcigu?Uostalom,koliko su Danci dali grobarima,koliko im dade Fejenord?
z

zoavakumovi@gmail.com

pre 12 meseci

Danci pariraju učesniku LŠ, prodaju igrača za 30 miliona evra, dovode pojačanja iz bundes lige. Feyenord je osvojio titulu u holandiji, one godine su bili u finalu LK, u prvom su šeširu LŠ. Koliko gola vama daju čukarički i najmlađa ekipa evrope, voždovac? Šta poređujete, o čemu vi pričate?
Ć

Ćuti

pre 12 meseci

Bitno je da ne igrate vise sa Vozdovcem, tek na proleće, i sreca da da prelazni rok prosao inace bi Mita otisao šopinguje nekoj od 10 miliona da se ne ponovi Vozdovac i Čuka.
C

Chisam

pre 12 meseci

veceras slobodni gradjani koji su pod terorom vlasti ima da se raduje debaklu parizer Zvezde
R

Raffa

pre 12 meseci

Ostoja ti li si?
T

Tata Menažera

pre 12 meseci

Napred mladići kucnuo je čas Severbna armija uvek je uz vas!!! ❤️🤍🇷🇸💪😘

Kalčopolista®

pre 12 meseci

@esex kazes “Neka trce kao SOLUNCI !!!!! I Neka poginu u slavu nase Zvezde i nase Srbije!! Onda i ako izgube mogu mirno da spavaju.” Zaboravio si da dodas i uz zvuke Marsa na Drinu”, jer ako to cuju, ti “Solunci” ce da se napale i Siti pada u Mancesteru glat!
m

ma da bre to

pre 12 meseci

Partizanovcima je izuzetno stalo do fudbala iako nam poslednje dve godine i rukama i nogama objasnjavaju da ih ne zanima, vec samo kosarka. Dragi moji, a pokotovo onaj ujka zitko sa AHAHAHA u svakom komentaru. Cugnite pivu veceras, uzivajte,pocinje najjace klubsko takmicenje na svetu i od toliko drzava srbija ima predstavnika....e sad jbg to nije vas klub, ali polako, kako kaze dule vujosevic ovim tempom osvojice i oni nesto za 5-6 godina samo da rade
P

Počinje

pre 12 meseci

Gde ste vi realno zalutali, ali ajde mora neko i da se puni u lš.
V

VuleVucina

pre 12 meseci

Da im nije vucka, ne bi ni kosarku igrali, sad bi ih vodio velja voljeni... kakav je to otpad od ljudi boze boze
Ć

Ćivam

pre 12 meseci

Jesmo izgubili u prvenstvu ali ko ono vama spakova šest komada u kvalifikacijama za takmičenje gde smo mi finalistu tog takmičenja napunili kao nerotkinju
A

A,

pre 12 meseci

Koji najmladji tim u Evropi spakovao 3 komada,nekadašnjem prvaku Evrope i najskupljem treneru i najskupljem igracima u istoriji Srpskog fudbala.

nikolasmoki21@gmail.com

pre 12 meseci

Sefa veceras
m

mene

pre 12 meseci

Mene zanima sa kim partizan igra danas?
s

srcx

pre 12 meseci

Večeras posle utakmice ti odgovaram.
S

Samuel BN

pre 12 meseci

Partizan čeka Siti 5+, 3+I i het trik na meču.
m

mene

pre 12 meseci

Partizanovci igraju kladionicu i prate ligu šampiona
j

jel ima

pre 12 meseci

neka organizacija dočeka igrača ??ako može Milan Kalinić da vodi program,a Karleuša da peva....
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Videćemo vas.
g

gy

pre 12 meseci

Gvardiol pravi amataersku gre[ku i yveyda daje gol
E

Esex

pre 12 meseci

Neka trce kao SOLUNCI !!!!! I Neka poginu u slavu nase Zvezde i nase Srbije!! Onda i ako izgube mogu mirno da spavaju.
U

Ujka Zitko

pre 12 meseci

Druze,izgubili ste od Vozdovca i Cuke😂😂😂😂
a

al Ti

pre 12 meseci

nećeš posle moći mirno da spavaš ....
@

@

pre 12 meseci

Objasni ti Serifu , Osmanu i Kvaku da treba da se ugledaju na solunce😂😁😁
@

@

pre 12 meseci

Ili neka trce kao da ih lav juri, to ce pre razumeti
a

a kako su

pre 12 meseci

to Solunci trčali???
G

Gost45

pre 12 meseci

Hrabrost a ne ludost. Ne ide se motkom na tenk. Barak je dobio 7 komada od PSG jer je bio "hrabar"..izvinite ali iako cemo "poginuti" tamo,ne treba jurcati napred po svaku cenu. Ovaj je lud ako to uradi. I brate mili Bukarija staviti pored krasoa..juuuuuju zlo.
N

Ne

pre 12 meseci

Mogu da verujem pre neki dan 7+ je bilo 8 kvota, sad je 6,5 kad krene utakmica nece ni 3 kvota da bude.
i

iiii

pre 12 meseci

Zasto grobari u komentarima malo ne podrze svoj propali klub. Po komentarima reklo bi se da ih zanima fudbal, vrv par ljudi ostavlja iste komentare
U

Ujka Zitko

pre 12 meseci

Mi i sa ovakvom krs ekipom,smo ispred "teske artiljerije" koja vredi 20.mil evra😂😂😂😂 ja mislim da ce ova sezona kod nas u ligi biti upamcena po tome,sto ce Partizan biti sampion sa kantom od ekipe.Pored ekipe koja igra Ls i vredi 20.mil evra😂😂😂😂 AHAAHAHAHAH koje ponizenje vam se smesi! Vec zamisljam interpol kako peni po medijima😂😂😂😂
g

gostttt

pre 12 meseci

Jeste kad dobijate nepostojeće penale u dubokim nadoknadama. Kao što kažu verni grobari sa juga PENAL I CRVENI DA NE BUDE KASNO.
@

@ujka

pre 12 meseci

Mislis opet ce.mo im "ukrasti" titulu , kao i 2017
@

@gossst

pre 12 meseci

Kaze nam lik kome je klub prvi u Evropi po dosudjenim penalima😂😂😂
l

loskke

pre 12 meseci

bice sampion dok se ne pojavi Mladost Gat sa 4 komada
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Meni je zanimljivo da se javljaju likovi kluba koji je zadnji put ostvario pobedu u LŠ dok se igralo krpenjačama.
U

Ujka Zitko

pre 12 meseci

Mi smo toliko mali klub,da nas je penal madrid zvao u goste 2007.god!Eto,toliko,da ne trosim prste po tastaturi!🤫🤫🤫🤫
u

ujo kroasan

pre 12 meseci

jel imas kalendar brale? 2007 nije bila 2017 hahahaha
P

Petka

pre 12 meseci

Vi ste samo jednom u istoriji prošli četvrtfinale nekog uefinog takmičenja , i to 1965 godine . I nikada više . To isto je uradio i Radnički iz Niša . Vi ste kao Radnički ,eto to ste vi..bez uvrede Radničkom ,ali vi ste niko , statistička greška
Z

Zabrinut

pre 12 meseci

U svakom slucaju,siguran sam da ce Zvezda igrati mnogo bolje nego u prvenstvu.
X

XD

pre 12 meseci

Siti je realno druga dimenzija za Real, Barsu, Bajern.... a kamoli nas. Nega odigraju muški, pa ako to ne bude dovoljno nizašta bolje od 10:0 to je to. Idemo dalje.
S

Sashki85

pre 12 meseci

Grobari pljuju, likuju 10 - 0 A nema sta nebi dali da su na našem mestu. Kad im je Mančester junajted došao na lavor, sadikovu stativu prepričavali kao drugi dolazak Hrista.
h

hahahahah

pre 12 meseci

Sadikova stativa se u njihovim glavama racuna kao gol i oni su tu utakmicu pobedili.
P

Pa

pre 12 meseci

Napadnite i vi Siti kao sto smo mi Mancester pa i vi pricate ko vam brani.
G

Gostiona

pre 12 meseci

Koji ti je taj “nebi”…dali?!Nauci makar kako se pise! Inace 6:1 kraj
G

Gostiona

pre 12 meseci

Jel Sadik poslao Degeneka ili nekog drugog kod kostolomca onomad!?
L

Legenda kluba

pre 12 meseci

Slave Sadika i velicaju ga u Almeriji, a potom Sosijedadu kao da je dete kluba, a bio kod njih sezonu i pobegao
Z

Zaim

pre 12 meseci

Nikad ne potcenjuj Crvenu Zvezdu ! Puna podrska treneru,nista strasno i ako primimo 7 kom. Mnogi su primali pa nista,smak sveta nece biti.Mnogi bi dusu prodali djavolu da igraju veceras protiv sitija ali nije to za svakoga.

1992

pre 12 meseci

Ne potcjenjujem, prognoziram minimum 4 komada od skoro pa drugog tima Sitija. Vidjećeš šta će se desiti.
G

Gagi PFC

pre 12 meseci

Daaaaj vise bre sa vasim komentarima tipa LS nije za svakoga,samo kad je za vas bando lopovska,da vam nije poglavice ne bi videli titulu a samim tim ni LS ni na tv-u...smecarski klub ste bili i ostali a sad cemo da se smejemo malo
e

e pa

pre 12 meseci

dobro onda....
e

ejj

pre 12 meseci

mi ne bi videli titulu?
R

RedStar

pre 12 meseci

7-1
£

£¥₩₩

pre 12 meseci

Za Zvezdu 💪💪💪
S

Sashki85

pre 12 meseci

Zapamtite šta vam kažem, pišem već nedelju dana. Zvezda daje 2 gola u prvom poluvremenu.
M

Moze

pre 12 meseci

Sve da bude, lopta je okrugla, kad mogao Vozdovac vama 3 komada za sat vremena, mozete i vi Sitiju, pogotovo sto ce Pep da kombinuje postavu koja ce prvi put u tom sastavu da igra.
X

XD

pre 12 meseci

Nemoj nama da govoriš. Stavi neki dinar.
G

Gostiona

pre 12 meseci

Autogola mislis
G

Goust

pre 12 meseci

Daje dva a prima 7 😂
M

Ma.

pre 12 meseci

Mnogo vi novinari kaki.e o ovom Sitiju, kao i o Psž-u. Što su osvojili do sada osvojili su, više se neće čuti o njima, posle četvrt finala Lige Šampiona u sledećih 10 godina.
n

nešto poput

pre 12 meseci

vas???
@

@nešto poput

pre 12 meseci

koliko mi se čini pišem na srpskom jeziku. Ako ti nije jasna neka reč, otvori rečnik. Ne vidim poentu tog tvog kratkog komentara, osim ako si nepismen i pripadaš nekom plemenu
l

loženjeeeeee

pre 12 meseci

do 23h.....a onda pljuvačina po treneru,igračima,Terzi,Miti.....
M

Ma kakvi

pre 12 meseci

Pisanje komentara 5,6,7:0, a onda tajac negde oko 23h.
N

Niko bitan

pre 12 meseci

Pratim postove ovog novinara par dana. Zabrinjavajuće je koliko noviniri daju sebi pravo za nametanja mišljenja,umesto da rade svoj posao a to je da izveštavaju.
G

G

pre 12 meseci

Jel zna neko koja je razlika izmedju izveštača i specijalnog izveštača ?
A

Ajaoj

pre 12 meseci

Specijalni je onaj što prati utakmicu iz ugla Partizanovih navijača 🤣🤣
s

specijalni izveštač

pre 12 meseci

loži skupljače sekundarnih sirovina.....
U

Ujka Zitko

pre 12 meseci

Koliko ste mali klub,govori cinjenica.Da ste ovaj mec shvatili kao "boj na Kosovu".Dok je vas protivnik ovaj mec shvatio,kao neki rekreativni mec.Pa ljudi su trenirali sa malim loptama😂😂😂😂AHAHHAHAHAHAHAHAHA eto,toliko o vama😂😂😂😂 a pep vas nalozio da igrate agresivan i brz fudbal😂😂😂😂 kako vas ismejavaju😂😂😂😂
U

Urgija

pre 12 meseci

Ti pričaš nekome ko je mali klub? Gde je vaše cenjeno ime na peharu Lige šampiona? Pa nema niti će ikada biti. To je razlika između nas i vas. Neko nekad a neko nikad! Vi ste dobili po tamburi od nekih danaca u nebitnom takmičenju i to u kvalifikacijama. I da nas razbiju nije sramota izgubiti od prvaka Evrope za razliku od poluamatera iz Danske. Nego imaš šansu da gledaš mali klub večeras, a tvoj veliki klub nema ga nigde! 😄😄😄
X

XD

pre 12 meseci

Naložili su vas oni amateri lagano. A ložili bi vas i Surdilica, Niš, IMT da ne idu izbori pa kradu za vas najbezobraznije. Zvezda će igrati sa Sitijem a ti ćeš morati da zamoliš mamu da ne gleda tursku seriju i da te pust da gledaš LŠ.
B

Boorazzerss

pre 12 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
s

sasa70

pre 12 meseci

Klint |19.09.2023. u 08:51 Jesi uzivao i sa 6:0 protiv srednjoskolaca? Jel to mislis na srednjoskolaca koji su prodali igrace u zadnju godinu dana za MNOGO vise para nego sto je zvezda za 5 godin?
U

Ujka Zitko

pre 12 meseci

Hocete vi da shvatite vec jednom da ste niko i nista! Klub vam vodi lice sa poternice,ne znalice,ljudi koji nemaju nikakve veze sa sportom! Dug vam je otisao preko 100mil evra,a jos ce da vas zaduzi covek zvani interpol.U LS cete OPET posluziti za nabijanje gol razlike.Pa Lewandovski vam je dao 5.gola u tom vasem grotlu pecurkane!A pricali ste za njega 2006.god da je netalentovan😂😂😂😂 Sta mislte dokle ce da broji Haland u trecem sastavu Sitija????🤫🤫🤫🤫 Jos onaj stamenic komentarise,da nece biti zadovoljan remijem i da hoce pobedu😂😂😂😂
X

XD

pre 12 meseci

Idi gledaj penal nad Saldanjom i ćuti.
D

Dell

pre 12 meseci

Dok god te ima na našim vestima, na dobrom smo putu i mestu.
K

Kumovi Vrbas

pre 12 meseci

Bice 11:0 za Siti, samo zato da bi neko pitao sta ce onih 1
D

DedaBranko

pre 12 meseci

Pa jel ti shvatas da je 11:0 protiv Man City-a manja bruka nego 6:0 protiv Nordsjelanda?
C

Cccc

pre 12 meseci

Pa šta igraju protiv najboljeg tima sveta, kakvi su vas omladinski anonimusu petardirali, da se zabijes u rupu i da ne izlazis 2 meseca od sramote, šta će tek Zvezda da vam radi.
@

@Deda Branko

pre 12 meseci

Za Partizan ni je uopste bruka, kakve igrace, trenera, upravu ima i onih 5:0 je malo realno trebalo da bude 10:0 za Dance.
p

publika

pre 12 meseci

Tacno je da Zvezda tek krece nesto da napada tek 4. oktobra ali nije isto da li ce tu utakmicu docekati sa npr porazima 3:2 ili 7:0 iz Mancestera.
z

zukii

pre 12 meseci

Hrabrost i zvezda? vozdovac i cuka!
e

ejjj

pre 12 meseci

sad samo ponavljate vozdovac cuka a za te klubove ste govorili da se sklanjaju zvezdi koliko ste licemerni
R

Realnost

pre 12 meseci

Dve sigurne stvari, Haland igra u prvoj postavi, Zvezda daje gol.
g

gde su sad???

pre 12 meseci

Gde su navijaci jsd u evropi oni sto se uvlace da kazu nesto ovim napacenim grobarima???
B

Bolje

pre 12 meseci

Pitaj gde su Delije, dal ce sad protiv TSC da navijaju kad dodje Olimpijakos.
Д

ДонВитоМАМЛАЗ

pre 12 meseci

Који ложчки текстови...
h

hepek

pre 12 meseci

Sto se tice taktike i igre, bicemo koliko-toliko OK dok budemo drzali tempo sa njima. Problem ce nastati kada fizicki ne budemo mogli da pariramo, a to je uglavnom negde od 30min PP i kasnije, posle 65min. Uvek je tako protiv ekipa koje igraju u jakim ligama. Naravno, uslov je i da se ne u.eremo u gace od pocetka 😁
g

gde su sad?

pre 12 meseci

Grobari navijaju protiv zvezde? za mene to nije nista neocekivano,pakosni su uvek bili dobro su nam poznati, nego gde su oni "zvezdasi" sto navijaju za partizan u evropi, gde su sad? znate oni "zvezdas sam" pa kazu kako je patriotski navijati za jsd, gde su sad? da kazu nesto ovim grobarima? nema vas? u zemlju ste propali? Gde je sad "najveci zvezdas" ili onaj "iz sljivika" i slicni?
@

@

pre 12 meseci

A ti si navijao za Part protiv bilo koje evropske ekipe? Ne rise tu
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 12 meseci

-Biće to naše veliko stradanje Lazare.- - Znam. Stradaćemo ovako ili onako, ali možemo da biramo. Ili da nestanemo puzeći ili da izginemo kako priliči ljudima. Trećega nema.-
G

Goust

pre 12 meseci

Nije ni bitno st ace biti, bitno je da ce moja u Mancesteru biti crveno belih dresova, da cemo igrati protiv najboljeg tima, da smo se vratili na staze koje zasluzujemo. Moramo jos mnogo da radimo i ucimo za vise, a za sada je i ovo mnogo. ZVEZDA !!!
1

149

pre 12 meseci

Ahahahahahaha
U

Ujka Zitko

pre 12 meseci

Malo o "teskoj artiljeriji".Pukli 20mil evra na pojacanja,a treci su na tabeli.U zadnja dva kola,protivnici su ih dotukli do kolena.Idu sad na noge Man city,koji ce vrv i sa trecom postavom da rasrafi "tesku artiljeriju".Pa im onda ide jos teze gostovanje,kod vecetog rivala.Za koji crveno beli cirkus NE ZNA za pobedu vec 7.god!!!!!🤫🤫🤫🤫
e

etooo

pre 12 meseci

Sa 10 miliona , dosli smo do 20, to je ta cim otvore usta znas da je laz .. tako funkcionise svaki grobar
b

banjaluka rs bih

pre 12 meseci

Zvezdinim porazima u prvensrtvu se smiruje bijes navijaca partizana protiv uprave. Nista ovdje nije slucajno....

Bojank91

pre 12 meseci

Mene bi bilo sramota da bilo šta pričam
X

Xao

pre 12 meseci

Pa ok, pobedice vas zvezda sada. Posle cete da kukate na zevere
t

toliko

pre 12 meseci

Kada smo izvukli remi protiv Arsenala u Londonu pre 6 godina, imali smo Trenera sa velikim T, koji Jr od Savica I LaTaleka napravio stopere, linije tima su znali da se postavljaju,odbrana je funkcionisala kao sat, kako sad igramo? kakva nam je odbrana, ? Ajde da sebi priznamo da smo pogresili sa izborom trenera I da vise ne udaramo glavom od zid, Milos M mucenik I sa kombinovanjem tima i kada nam bodovi nisu trebali nije imao ni jedan poraz a sad ovaj vec dva poraza, Dva penala nad Lucicem i Serifom, u drugom, nema nikakve reakcije sa klupe, prosto ne osecaju klub. Ne zanima ih sto smo izgubili... Dovidjenja g Bahar, dovedite Srpskog trenera jer je ovo samoubistvo
b

bl rs bih

pre 12 meseci

Arsenal i tad i sad i ovaj Siti nebo i zemlja...

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

Sa Bahara potpisali ugovor na 3 godine za 1 Milion po sezoni ako ga otpuste morace sve da mu isplate
t

toliko

pre 12 meseci

Kada smo izvukli remi protiv Arsenala u Londonu pre 6 godina, imali smo Trenera sa velikim T, koji Jr od Savica I LaTaleka napravio stopere, linije tima su znali da se postavljaju,odbrana je funkcionisala kao sat, kako sad igramo? kakva nam je odbrana, ? Ajde da sebi priznamo da smo pogresili sa izborom trenera I da vise ne udaramo glavom od zid, Milos M mucenik I sa kombinovanjem tima i kada nam bodovi nisu trebali nije imao ni jedan poraz a sad ovaj vec dva poraza, Dva penala nad Lucicem i Serifom, u drugom, nema nikakve reakcije sa klupe, prosto ne osecaju klub. Ne zanima ih sto smo izgubili... Dovidjenja g Bahar, dovedite Srpskog trenera jer je ovo samoubistvo
N

NULA MAFIJI

pre 12 meseci

Ma 7:0 nadam se i uzivacu
K

Klint

pre 12 meseci

Jesi uzivao i sa 6:0 protiv srednjoskolaca?
S

Subinec

pre 12 meseci

Pa kad vec ne mozes da uzivas u evropskim utakmicama svog malog kluba, uzivaj onda u Zvezdinih 7:0 u kuci najboljeg tima na planeti trenutno, o kome vi samo mozete da sanjate. Bedni ste i mnogo mali.
G

Grajkula

pre 12 meseci

kao sto si uzivao na prvoj utakmici protiv Nordsjelanda..?
A

Apoel

pre 12 meseci

Gledaj i nadaj se posto svoj klub nema gde da gledas u evropi!!! Pokrij se velikim danskim usima i vrati se u rupu iz koje si ispuzao!!!
A

Ajmo Grobarcici

pre 12 meseci

Ulecite sa komentarima kako ce siti da nas napuni i slicno, radujte se nasem (mogucem) porazu kad vec nemate cemu nesrecnici.
S

Sta,

pre 12 meseci

Se toliko brines, nece Siti da vas napuni niste im vi inspiracija, ima da puste drugi tim a nosioce ce sa odmara, bice 2:0 ili 3:1.
G

Gerasim

pre 12 meseci

Smeju da se javljaju posle petardiranja od strane danskih srednjoskolaca u sezoni okopavanja kukuruza, toliki je to bezobrazluk
@

@Gerasim

pre 12 meseci

A sto da se ne javljamo te srednjoskolce kupuju i daju za njih preko 20 miliona, nego kako vas otrese najmladji tim u Evropi u prvih sat vremena sa 3:0,da morala deca da prikoce da ne pukne bruka.
N

Napapijri

pre 12 meseci

1-1 i 3-6 1.85 🍬
R

Realnost

pre 12 meseci

Veca ti je kvota GG3+.