Komentari na vest

Hrabri Bugari vraćaju veru u reprezentaciju, mogu li do vezanih pobeda prvi put posle 23 meseca

M

Mitrandir

pre oko 3 sata

Neverovatno kako je pala Bugarska, oni su 90tih imali strašnu generaciju koja je igrala polufinale svetskog prvenstva. Hristo Stoičkov je osvojio zlatnu loptu što nijedan naš igrač nije uspeo recimo. I posle su imali ponekog strašnog igrača tipa Martin Petrov, Berbatov a sad su u rangu Andore.
l

lolololo

pre oko 2 sata

Ne ulazu vise u fudbal i skole fudbala. Ludogorec kao jedini klub koji valja u toj ligi ima 11 stranaca u timu i tako vec godinama. A mi ako se ne opametimo ceka nas isto.
m

muaaaaaa

pre oko 2 sata

Borislav Mihailov, inace golman Bugarske sa SP 94, vlada njihovim fudbalom kao predsednik saveza a pritom je veoma korumpiran da ne kazem kriminalac. Nesto kao kod nas Dzajic, Piksi i slicna ekipa koja nema nameru da sjase jos uvek. Ali kod njih je tako skoro 30 godina vec.
G

Grobar32

pre oko 2 sata

Ne bih ja rekao da je to pad, jednostavno takva generacija igraca ti se pojavi jedanput i ko zna kada će opet da se desi. Na zadnjem sp-u su bili 98, a na evropskom 04', dakle po ovome možemo videti da se tamo slabo radi u njih. Tih 90tih je jaku reprezentaciju imala i svedska koja je uzela bronzu a danas ih nema nigde iako imaju neke opasne igrace (kulusevski,isak,goykeres,nanesi itd).
d

denula

pre oko 3 sata

ovde je Luksemburg favorit..uporedite rezultate u zadnjih par godina i bice vam jasno zasto
N

Nebitan10

pre oko 3 sata

Pa ne igraju protiv nas
D

Dexaman

pre oko 3 sata

Hahaha...Lavovi iz Bugarske! Ni po borbi, ni po igri, a pogotovo što ne znam kakve veze imaju lavovi sa Bugarima?! Verovatno neka izmišljena legenda kojoj su narodi sa ovdašnjih prostora skloni...
l

lolololo

pre oko 2 sata

Na grbu Bugarske je lav.
@

@dexaman

pre oko 2 sata

Izadji ispod kamena, 21. vek je. Ocigledno imas internet, izguglaj.