©Starsport
©Starsport

Holender ne želi u drugu ligu, ali ni u TSC

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.08.24. | 11:30

Nekadašnji napadač Partizana izabrao pozajmicu u Fehervar

Drugu godinu uzastopno Vašaš će se takmičiti u drugom rangu mađarskog fudbala, a takav rasplet bio je povod da Filip Holender zatraži od kluba odrešene ruke u pronalasku ekipe u višem rangu.

Nekadašnji napadač Partizana izrazio je želju da se takmiči na višem nivou, a istovremeno interesovanje za njega pokazao je Fehervar koji je inicirao pregovore o pozajmici igrača.

Izabrane vesti

Holender sa sadašnjim klubom ima još godinu dana ugovora, ali i opciju produžetka za još dve sezone, te će od igara u narednoj sezoni u velikoj meri zavisiti rasplet na ovom polju.

U Fehervaru bi ofanzivac rođen 1994. godne imao zadatak da nadomesti odlazak Sabolča Šena, perspektivnog krilnog napadača koji će karijeru nastaviti u Boltonu.

Interesovanje za Holendera pokazao je i TSC, međutim na adresu Topolčana stigao je negativan odgovor uz obrazloženje da fudbaler želi da ostane u Mađarskoj.

Podsetimo, ofanzivac koji se snalazi na centralnoj, ali i krilnim pozicijama, u omladinskim danima je iz rodnog Kragujevca i redova Radničkog prešao u Honved u kojem je zakoračio u seniorski fudbal. Potom je Holender branio boje Lugana i Partizana iz kojeg se vratio u mađarski fudbal leta 2022. kada ga je Vašaš otkupio za 250.000 evra.


tagovi

Filip HolenderMađarska 1Mađarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara