Mrkela (© Star sport)
Mrkela (© Star sport)

Holandska lekcija Mitra Mrkele: Nije važno kako počneš, već kako završiš

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.02.21. | 23:37

Zvezdin direktor se već okrenuo narednoj utakmici

Navijači će pominjati Milana Pavkova, bivši asovi analizirati prikazano u Beogradu i ceniti šanse na San Siru, ali za Mitra Mrkelu nije najvažnji revanš sa Milanom, već gostovanje Spartaku Ždrepčevoj krvi, u nedelju.

Sportski direktor Crvene zvezde zadovoljan je remijem sa jednim od kandidata za skudeto, uz poseban osvrt na izjednačujući pogodak Pavkova u trećem minutu nadoknade i savet da se obaveze ne preskaču, jer crveno-belih, ipak, žive od Superlige.

Izabrane vesti

Naučio sam u Holandiji da nije važno kako počneš, nego kako završiš. Što se mene tiče ja sam mislima u Subotici, čeka nas teška utakmica i trebalo bi da je odigramo dobro i da nastavimo ovako“, istakao je Mrkela posle prvog susreta šesnaestine finala Lige Evrope.

A narednog četvrtka u Italiji će tim Dejana Stankovića pokušati da juri prolaz značajno oslabljena. Od ranije su odsutni Aleksandar Katai, Strahinja Eraković i Veljko Nikolić, a kartoni su izbacili iz konkurencije Nemanju Milunovića i Milana Rodića.

Svakako je hendikep zbog Rodića i Milunovića, ali znamo da se suočimo sa problemima i ko god bude igrao - daće maksimum“, poručio je Mrkela i dodao koliko je Zvezdi bilo teško da desetoricom na terenu. „Kada smo ostali sa igračem manje, Milanovi igrači su bili dosta agresivni, hteli su da promene rezultat...“


tagovi

FK Crvena zvezdaMitar Mrkela

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara