Mamfis Depaj (©Reuters)
Mamfis Depaj (©Reuters)

Holandija najisplativija opcija u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 10:55

Nigde nećete naći veću kvotu na njenu pobedu

Poslednji je dan bitaka za četvrtfinale Evropskog prvenstva, pa su bukmejkeri Mozzarta pripremili iznenađenje. Jedna kvota će u svakom trenutku da bude najveća na planeti.

Reč je dvojci na slavlje Holandije protiv Rumunije, gde se očekuje trijumf favorita. Ponuda na pobedu Lala nigde neće biti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Rumunija je ozbiljnu krenula na EP za kada je samouvereno pobedila Ukrajinu u prvom kolu rezultatom 3:0. Sasvim očekivano nije uspela da se izbori sa Belgijom u porazu od 2:0. U odlučujućoj utakmici između Rumunije i Slovačke obe ekipe su se zadovoljile remijem 1:1. Tim Edvarda Jordeneskua je ušao u plej-of sa prve pozicije, što je bilo teško predvideti uoči početka turnira. Podsetimo, reprezentacija Rumunije će tek drugi put u svojoj istoriji igrati u nokaut rundi kontinentalnog šampionata. Ovaj tim se ne može potceniti – u poslednjih 15 zvaničnih mečeva zabeležen je samo jedan poraz, uz osam pobeda i šest remija.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

Kada je reč o Holandiji, ona je u dva startna kola na Evropskom prvenstvu uspela da osvoji četiri boda, ali je na kraju završila tek na trećem mestu u grupi, što se ne može nazvati uspešnim rezultatom. U prvom kolu Lale su pobedile Poljsku sa 2:1, a usledio je prilično dosadan meč sa Francuskom, gde gledaoci nisu videli nijedan gol. U trećem kolu izabranici Ronalda Kumana imali su produktivan meč sa Austrijom, u kojoj su igrali veoma neubedljivo u odbrani i izgubili su sa 3:3. Uprkos tako velikom rezultatu, Holanđani su tokom utakmice uputili samo dva udarca u gol. Podsetimo, reprezentacija Holandije se poslednji put plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva daleke 2008. godine. Svaki put je tim jedan od kandidata za najviša mesta, ali uvek nešto nedostaje. Tako su Narandžasti na prošlom kontinentalnom šampionatu izgubili od Češke u osmini finala, iako su tada bili favoriti.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara