Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Holandija i Engleska najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.06.24. | 11:32

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Dve grupe se igraju 12. dana Evropskog prvenstva, pa su i bukmejkeri Mozzarta pripremili dva iznenađenja. Po jedno iz obe grupe, dva keca na koja će kvota u svakom trenutku da bude najveća na planeti.

Reč je o utakmicama Holandija - Austrija i Engleska - Slovenija, gde se očekuju trijumfi favorizovanih selekcija. Ponuda na njihove pobede nigde neće biti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Holanđani posle dva kola imaju četiri boda, mada su možda zaslužili da budu i sa svih šest. Kako god, posle pobede na Poljskom (2:1) te remija sa Francuskom (0:0) sigurni su u osmini finala i sada je samo ostalo da saznaju sa koje pozicije će tamo, odnosno na koga će udariti. Blizu prolaska dalje je i Austrija, koja će u najgorem slučaju ostati treća u grupi. Ima tri poena, pa još uvek nije siguran da će se naći među četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Eventualni bod protiv Lala bi joj i te dileme otklonio. Holandija i Austrija su se sastali šest puta u ovom veku i uvek je bio isti ishod - trijumf Holanđana. Poslednji put na prošlom Evropskom prvenstvu, takođe u grupnoj fazi, kada je bilo 2:0 za Lale.

ENGLESKA - SLOVENIJA (UTORAK, 21.00), KEC 1,40

Sada više ne postoji nijedan scenario po kojem Gordi Albion može da bude eliminisan u grupnoj fazi, pošto bi čak i u slučaju debakla protiv Slovenije u Kelnu bio među četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Slučaj Slovenaca je malo zamršeniji, ali isto jasan. Pobeda i remi ih vode u osminu finala, pošto bi sa tri boda sigurno bili treći i zbog gol-razlike ispred Mađarske, a bodovno ispred Hrvatske. Ako Slovenci izgube, navijaće za Dansku ili da Srbija ubedljivije pobedi Vikinge nego Englezi njih. Ovo će biti sedmi duel Engleza i Slovenaca, a nekadašnja jugoslovenska republika još ne zna a pobedu. Pet puta su ostrvljani trijumfovali, samo jednom je bilo 0:0. Englezi i Slovenci su bili u istoj grupi na Mundijalu 2010. godine u Južnoj Africi. Tada su bili rivali u 3. kolu, Albion je slavio sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara