Saša Ilić
Saša Ilić

Hladnokrvni Saša Ilić: Ne razmišljam o pritisku, važni su mi danas i sutra

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.08.24. | 17:34

"To je sastavni deo mog posla. Sada radim i ne znam šta će se desiti u narednih nekoliko nedelja", kaže legendarni as Partizana, a sada trener Nižnjeg Novgoroda

Nakon dva startna poraza u ruskoj Premijer ligi počelo je da se priča o eventualnom otkazu Saši Iliću na klupi Nižnjeg Novgoroda, ali su potom usledila dva trijumfa, pa se se tim legendarnog fudbalera Partizana u ovom trenutku nalazi na visokom šestom mestu na tabeli.

Ipak, ruske novinare je zanimalo na koji način se Ilić nosi sa pritiskom u ovakvim situacijama, a onda su dobili najhladnokrvniji mogući odgovor:

Izabrane vesti

"U fudbalu ste uvek pod pritiskom, imam ugovor sa klubom do kraja ove sezone. Sada radim i ne znam šta će se desiti u narednih nekoliko nedelja. Važni su mi danas i sutra. Sada nas čeka period važnih utakmica i verujem da će moji igrači pokazati sve od sebe. Ne razmišljam o pritiscima, jer je to deo mog posla", rekao je Ilić za Sport 24.

Ilićev tim do kraja avgusta očekuje čak pet utakmica. Tri u prvenstvu protiv Krasnodara, Krila Sovjetov i Zenita, kao i dve u Kupu Rusije, protiv CSKA i Krasnodara. Tri naredne utakmice biće odigrane na gostujućem terenu, pa će svaki bod biti dragocen.

U prethodna dva prvenstvena meča klub iz Nižnjeg Novgoroda je minimalnim rezultatom savladao Himki i Dinamo iz Mahačkale.

"Ove dve pobede su za nas posebne. Rezultati su mnogo bolji nego ranije. Vredno radimo da bismo postigli pozitivne rezultate, videćemo šta nas čeka u budućnosti", dodao je Ilić.


tagovi

Nižnji NovgorodSaša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara