Komentari na vest

Hladan tuš za „orliće“: Za tri minuta od pobede do poraza protiv Češke

M

Marko M.

pre oko 1 mesec

Rankovic,Maksimovic,Cvetkovic,Kostov,lideri ekipe,kad ih nema na terenu nema sta da trazimo,sa njima mozemo do finala!!!
p

pčelar

pre oko 1 mesec

Nema zamerki momcima koji su igrali,a igrali su kako znaju i umeju,problem je selekcija gde mnogo utiču menadžeri koji kroje tim,onaj trener je samo tu da bi pisalo da imamo trenera,mada bolje austrougari nego danci,već su nas pobedili...
A

Alo igrale

pre oko 1 mesec

Rezerve ne palite se, još im penal poklone...
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Ljudi relax malo… promesane karte, dobra utakmica… bicemo dobri protiv Austrije i prolazimo ih! Jedino sto fali ovoj ekipi je dobar zadnji vezni, to je mogao da bude Prokopijevic (debitovao za Cuku protiv Zvezde sinoc), ali ne znam zasto ga selektor ne vidi… dobro, problem s bekovima je problem na nivou svih generacija mada bi tu Avdic bio siguran da nije povredjen…
j

jbg

pre oko 1 mesec

Strašno je da momci od 17 godina imaju snage za 60 minuta fudbala. Fizički nespremni, a treniraju i jure za loptom ceo svoj kratki život. Do du#e, ko ih sve trenira, nije ni čudo.
n

nick kerr

pre oko 1 mesec

Међу осам најбољих у Европи трећу годину заредом. Имаш неку замерку?
M

Molim

pre oko 1 mesec

Ako mislis da si strucan i da mozes bolje da treniras decu, izvoli…. Sidji na teren i pokazi nam kako se to radi!
R

Reder8

pre oko 1 mesec

Kako vas samo nije sramota da komentarisete ovako? Momci igraju jako dobro, igrali smo danas utakmicu koja nije skoro nista znacila. Dosta igraca koji igraju u prvih 11 su ostali na klupu, da bi dao sansu ostalima i da ne bi dobili kartone. Svaka im cast i maksimalna podrška!!!
Ц

ЦЗ НС

pre oko 1 mesec

Гледао сам утакмицу, обе репрезентације су играле са "резервистима" што само по себи говори о значају утакмице. Ипак и једни и други су се борили за побједу, а мора се споменути поклоњен пенал Чесима код резултата 2:1 за нас! У 1/4 финалу ће противник нашој селекцији бити Аустрија, а тешко је процјенити да ли ће иста бити тежа од Данске! Како год, запажен резултат младих!
S

Stranax1

pre oko 1 mesec

Pa dobro sta klinci deca 16 godina. Makar se ne blamiraju kao ovi stariji. Neka sutitaju loptu i uzivaju, jako mi se svidja sto su maltene sva deca iz Zvezde i Partizana a ne naka Menadzerska Deca sto igraju po Inostranstvu. Pazi te ovo koja i kakva deca igraju za "Austriju" : Oghenetejiri Adejenughure(Nigerija), Thierry Fidjeu-Tazemeta(Ekvatorijalna Gvineja) , Ensar Music(Bosna), Eaden Roka(Trinidad i Tobago) + Bivsko Ceho Slovacki i Jugoslovenska promenjena prezimena to jest za bivsim korenima iz tih drzava : Christian Zawieschitzky,Valentin Zabransky ,Ilia Ivanschitz. Haos Legija Stranaca
p

papapa

pre oko 1 mesec

Sto mi lici na srbija kamerun
E

Eeeeee

pre oko 1 mesec

Ovo mogu samo nasi fudbaleri.. bez obzira na uzrast
F

Fino sportsko vece

pre oko 1 mesec

Kako navijam kad gubimo u svim sportovima. Divote...
d

d.o.o.

pre oko 1 mesec

bukvalno pre par dana sve pohvale a cim izgubise jednu utakmicu koja nije cak ni presudna odma je to najgora generacija ikad hahahahaha. barem po misljenju strucnjaka sa komentara.
R

Reder8

pre oko 1 mesec

A da bar znaju da vecina iz prve posvate nije igrala
R

Realista po navici

pre oko 1 mesec

Smesna odbrana,jos smesniji selektor.Pricate o 2007.godistu kao o vanzemaljcima.Ovaj Simic je panj od igraca,Stojanovic jos gori..
P

Petar Pan 1

pre oko 1 mesec

Izmisljene pozicije za 10 napadaca, vezni red ne postoi.
t

tuneki

pre oko 1 mesec

Cvetkovic je vec imao ponudu od 9 miliona evra sad ce kostati jos vise A Maksimovic i Kostov su talentovaniji, ali tesko da ce uopste i igrati u Zvezdi
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

Daju gol, trener ih povuce, i tako 3x , igrac sa brojem 21 pola sata stoji na terenu nemoze da se krece, covek ne pravi izmene. Na 3:2 nas igrac sa 5 metara na prazan gol em promas gol,, em ni ne dobaci do golauta. Bekovi sve igraju osim fudbala, ali najbitnije da im cela klupa zadnjih 20 minuta dobacuje da se valjaju po terenu.
e

ep

pre oko 1 mesec

Prebacim pri rezultatu 3:2 za naše i rekoh da odgledam do kraja i naravno da primimo dva gola i izgubimo. Najbolje ništa ne gledati.
j

jjjjjjjjj

pre oko 1 mesec

problem nasih selekcija se fizicka sprema ,drugo poluvreme smo pali uz izmisljen penal za Cesku i katastrofa od igre na levom beku a ovaj golman iako nije kriv za golove momak degazira loptu svaki put njihovom golmanu u16m pa gde je tu mozak
d

djordje333

pre oko 1 mesec

Djordje Rankovic vodja ove generacije.
G

Ghost4341

pre oko 1 mesec

Covek forsira sina u spicu i jos par igraca koji meda ne mogu a ostavio npr borovinu decko dao 30+ golova u sezoni
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Borovina 39 golova
z

zmagole

pre oko 1 mesec

Nije mu dobar Borovina jer "ne zna da otvara prostor" sto bi rekao laptop strucnjak, samo zna da daje golove ali njemu to za spica nije vazno.
s

sklanjajte

pre oko 1 mesec

Sklanjajte ovog laptop trenera i njegov strucni stab, upropascavaju najtalentovaniju generaciju godinama unazad. Odbrana busna kao sir, primaju tri gola po utakmici.