Sudija Pol Tirni ide da gleda VAR snimak (Reuters)
Sudija Pol Tirni ide da gleda VAR snimak (Reuters)

Hejlund glupošću ranio Junajted, spektakularni Onana sačuvao Đavole (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.10.23. | 17:26

Građani posle 45 minuta igre na Old Trafordu imaju gol prednosti

Pogađa Rasmus Hejlund za Mančester Junajted u Ligi šampiona, a dok čeka prvenac u Premijer ligi, mogao bi da dobije epitet tragičara mančesterskog derbija. Sudarili su se Junajted i Siti na Old Trafordu u 10. kolu Premijer lige, Crveni Đavoli vrlo korektno igrali do sredine prvog poluvremena sve dok neshvatljivu glupost nije napravio mladi danski golgeter - reklo bi se, danak neiskustvu.

Čekao se centaršut Građana iz prekida, Rodri je u gužvi završio na zemlji, da bi koji trenutak kasnije sudija Pol Tirni dobio instrukciju od VAR sobe da pogleda snimak. A tamo je imao šta da vidi - Rasmusa Hejlunda koji je rukom obgrilo Španca i zaustavio mu kretnju. Koliko je nepromišljen i neinteligentan potez napravio Danac, pokazuje i detalj da je veliko pitanje da li bi Rodri uopšte bio u prilici da se dočepa lopte... Gotov izvesno ne bi.

Izabrane vesti

I umesto da čuva egal protiv značajno nadmoćnijeg gradskog rivala, Hejlund mu je poploćao put do vođstva. Erling Haland je rutinski pogodio iz penala. Da nije bilo senzacionalne intervencije Andrea Onane u dubokoj nadoknadi prvog dela (pogledajte OVDE.), Haland bi bio dvostruki strelac, a Siti vodio 2:0 i bio na korak do pobede.



tagovi

Rasmus HojlundMančester JunajtedMančester Siti

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara