Australija ne posustaje

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.03.20. | 13:02

Njukasl Džetsi dočekuju Melburn Siti

Retke su zemlje koje i dalje ignorišu preporuke izolacije i totalnih prekida svih manifestacija. Jedna od njih je i Australija, gde se i dalje kotrlja lopta, iako se polako, ali sigurno utakmice odlažu. 

Pored Australije, tu su i već nekoliko puta ovih dana pominjani Belorusija, Burundi, Angola, Nikaragva, Sent Kristofer i Nevis, neke prijateljske utakmice u Švedskoj, beloruski hokej..

Izabrane vesti

U ponedeljak ujutru sastaju se Njujork Džetsi i Melburn Siti.

Dvojka na ovoj utakmici deluje izgledno, a kvota je zaista primamljiva. Činjenica je da su Džetsi u poslednje vreme u solidnoj formi, međutim, gosti su u boljoj, a pritom se bore da zadrže drugu poziciju na tabeli. Na njihovim međusobnim okršajima obično pada dosta pogodaka.

Da se razumemo, teško je odrediti favorita jer Njukasl Džets, barem statistički gledano, u poslednje vreme beleži dobre rezultate, ali ako ćemo suditi po najskorijim, Melburn zaista ume da bude nezgodan na strani. Ako baš želite da izbegnete konačan ishod, probajte sa golovima, ne bi trebalo da omane.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Foto: Shutterstock

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara