Hansi Flik sleteo u Barselonu: Večera sa Laportom, pa potpis

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.05.24. | 21:27

Čeka se zvanična potvrda sa Nou Kampa

Već nekoliko dana unazad brojni mediji u Španiji prenose da će Hansi Flik zauzeti upražnjeno mesto na klupi katalonskog tima i pokušati da napravi novu eru španskog velikana. A kako se čini saga je završena i informacije će ubrzo biti ozvaničene i sa Nou Kampa.

Sleteo je Flik ove večeri na aerodrom u Barseloni i ubrzo je primećen od strane brojnih medija. Iskusni nemački strateg će večeras obaviti poslednje razgovore sa čelnim ljudima Blaugrane, pre potpisa ugovora. Već su brojni mediji naveli da će Flik potpisati ugovor do kraja Laportinog mandata, tačnije do 2026.

Izabrane vesti

Kako prenosi Mundo Deportivo neće biti zvanične konferencije za štampu. Klub će preko zvaničnog sajta prenositi izjave bivšeg trenera Bavaraca.

Flik će na klupi naslediti legendu španskog fudbala Ćavija Ernandesa, koji je još jednom pokazao ljubav prema klubu oprostivši im čak 12.000.000 evra koja su mu sledovala u slučaju da dobije otkaz. Umesto toga, 44-godišnji Katalonac će dobiti 2.500.000 evra, koliko je platio Al Sadu da raskine ugovor i što pre dođe na Nou Kamp.

Dosadašnju trenersku karijeru Flik je proveo u rodnoj zemlji. Prvi posao je imao u Viktoriji Bamental, nakon čega prelazi u Hofenhajm, tokom 2019. godine preuzima nemačkog velikana Bajern Minhen. Poslednji profesionalni aganžman bio mu je u reprezentaciji Nemačke.


tagovi

Hansi Flik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara