Erling Haland (Reuters)
Erling Haland (Reuters)

Haland razotkrio Kukurelju: Prošle sezone mi tražio dres, a sada peva o meni

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.08.24. | 22:07

Planeta se podsmeva reprezentativcu Španije

Verovatno nema čoveka na ovoj planeti koji se nikada nije pokajao zbog svojih reči. A kada ste deo javne svere, one imaju još veću težinu. I zato pazite šta pričate, u slučaju Marka Kukurelje, šta pevate.

Nakon sudara Čelsija i Mančester Sitija na Stamford Bridžu u prvom kolu Premijer lige, fudbalska planeta podsmeva se španskom levom beku. Ne tako davno, pošto je Španija postala prvak Evrope Kukurelja se pred Madriđanima šešurio pesmom "Kukukukurelja...", pominjao i Erlinga Halanda u kontekstu kako se Norvežanin trese (od straha) kada naiđe Kukurelja.

Izabrane vesti

Da nije tako, videlo se i u 18. minutu londonskog duela kada je Haland oduvao Španca pre vodećeg gola. Pritom je, ako izuzmemo Kukureljinih nekoliko odličnih defanzivnih reakcija u prvih 15 minuta, Španac izgledao prilično porozno u ostatku utakmice, pretežno pod naletima Brazilca Savinja.

Naravno, novinare je zanimalo kako Haland gleda na čitavu Kukureljinu šaradu nakon današnjeg meča.

"Kukurelja je zabavan momak, prošle sezone mi je tražio dres, a ovog leta peva pesme o meni", rekao je Haland.

Čuveni španski brend Estrella je nakon eksplozije i viralnosti Kukureljine pesme u kojoj se pominje i njihovo pivo, angažovao Kukurelju u marketinške svrhe i snimio reklamu sa reprezentativcem Španije. Večeras je njihovo novo zaštitno lice, lice kojem se mnogi rugaju.



tagovi

Mark KukureljaErling HalandČelsiMančester Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara