Komentari na vest

Gvardiola: Ovakav poraz boli, uradili smo sve što smo mogli

Z

ZICOO

pre 12 dana

najveci problem Sitija je to shto se Haland ove sezone ne ponasha kao vrhunski spic, a izgleda nikad i nece ni biti te klase Van Bastena, Drogbe itd. Veliki propust Gvardiole je to sto se ne bavi problemima kako dolikuje vrhunskom treneru - bukvalno celu sezonu Haland je proveo na "drugoj stativi" chekajuci odbitak ili neki propust u odbrani rivala, e to protiv Reala nije proslo
D

Deniz

pre 12 dana

Čim su igrači Sitija i to nosioci igre Haland i De Brujne tražili izmjene jer su bili umorni, znači da ih Gvardiola nije dobro spremio. Igrač 1/4 finala Lige Šampiona i kažeš da si umoran i tražiš izmjenu protiv Real Madrida, znači da si kao trener promašio neke stvari. Ja nikad nisam vidio da Ćavi, Inijesta, Messi, CR7, Modrić, Džerard, Lampard, Skols, Gigs, Sedorf, Makelele, traže izmjenu jer su umorni. Igra se više utakmca danas, to je istina, ali ovo je čist neprofesionalizam. Od igrača koje sam naveo, neki su do jučer igrali, a neki su još uvjek aktivni, nikad nisu tražili izmjenu zbog umora. Zasluženo je prošao Real, taktički odrađeno bez greške.
Đ

Đumersi Embokani

pre 12 dana

Između ostalog, Siti je eliminisan zato što ima u timu sve vrhunske igrača, ali nijednog fudbalskog genija. Nema majstora koji može driblingom da stvori višak ili da napravi neki neočekivan potez kojim razbija odbranu protivnika. U tome je razlika između vrhunskih i genijalnih igrača. Zato su Mesi, Ronaldo (Zuba), Ronaldinjo, Zidan... najveći, da ne idem dalje u prošlost. Nije bez značaja ni što je Pep zakasnio sa izmenama - Doku je morao da uđe ranije da pravi višak po levoj strani, takođe, Haland mu je bio beskoristan u ovakvoj situaciji na terenu.
A

Asdfghjklzxcvb

pre 12 dana

Po ovim komentarima se vidi da niko nije igrao fudbal. Ne mozes da sutiras sa distance ili rizikujes sa pasovima jer ce biti presecen i usledice kontra jer to ceka ekipa i ima brza krila za to, takodje sa sutevima sa distance se rizikuje da se lopta odbije bas za kontru. Zato se i sutira visoko narocito posle kornera kad vidite pa uglavnom sve zavrsi previsoko sto oni naravno ne zele ali moraju visoko da sutiraju zbog tog odbijanja lopte. Idite na neki stadion prazan i stavite 10ak stubova pa sutirajte da vidite da li je lako pogoditi gol.. a na to dodajte golmana koji je top i koji moze zivu uvatiti i odma baciti kontru rukom ultra brzom Vonisijusu... Zato City igra strpljivo... Nije to igrica pa sutiraj odakle oces...
7

7788

pre 12 dana

Pa da trebalo je zato od 120 minuta da Siti ima loptu 100 minuta, nek je sad ponesu kući. Igrao sam fudbal i veoma dobro znam koliko je teško pogoditi gol van 16 metara, plus golman Reala nije golman nekog amaterskog tima da ne zna svoj posao. Posle ovakve igre Sitija gde im je cilj bio samo da imaju posed, loptu u nogama, nije im bio cilj napraviti neku šansu za gol, jer mora se tada i malo rizika preuzeti. Oni su odigrali tako ziheraški ne prepuštajući ništa slučaju i ne prepuštajući protivniku ni da ima loptu u nogama i onda dođu priče o kukavičkoj igri Reala, parkiranjem busa, bla, bla... Prave kukavice treba tražiti u Gvardioli i njegovom shvatanju fudbala. Ovakvo davljenje protivnika gde mu ne daš ni malo šanse da igraju niti da uzmu loptu, da bi ti kada je imaš ne znao šta s njom uraditi. Zbog ovakvih idiota moraće se menjati pravila i jalovom posedu. Ko želi da gleda 1000 dodavanja bez kreacije i realizacije? Ako je ovo fudbal, onda idem da pratim neki drugi sport.
Г

Гис

pre 12 dana

Каква иронија са похвалама за тактику и слично. Да је у питању био тим попут Карабага или слично онда би то било ок и сасвим легитимно, овако на овом нивоу са овим играчима бити толико инфериоаран у односу на ривала а бити Реал М. за мене је више траги-комично. Џуд Б. је изгледао отприлике као Мирко И. против Ситија. Као што неке рече овде, да је Мурињо овако играо, сада би била тотална пљувачина. Углавном, то је фудбал на највишем нивоу. Одлучују ситни детаљи а Сити је могао да реши утакмицу за 90 мин. Спортски поздрав
D

Dachaa

pre 12 dana

Treba odati priznanje Ancelotiju,kakav je to majstor taktike za svaku pohvalu👏
D

Dmd1

pre 12 dana

Sad se ovo zove nadmudrivanje. Ovaj nevidjeni sraman bunker na koji i Murinjo iz najboljih dana može da pozavidi. Da je neki drugi tim bio u pitanju rekli bi igra mačke i miša, totalna, dominacija, i slično. Pa Zvezda nije ni približno bila tako inferiorna u odnosu na Siti koliko sinoć Real. Zvezda je imala 17 udaraca na gol Sitija a Real koliko? i posed lopte isto. Jednostavno imali su sreću, poklopilo im se sve da, se odbrane nekako. Ne dešava se svaki dan to ali sinoć se desilo. Pa oni su više puta u utakmici bili sabijeni u 16, svih 11 igrača. To sam video još u revanšu Barselona protiv Intera kada je Murinjo bio trener i kada su na isti ovakav način izbacili Barsu. Nažalost daleko bolji tim je ispao. Pri tom ne navijam za inostrane klubove a kamo li za Siti. Pričam realno ono što sam gledao.
S

Slavuj

pre 12 dana

Ova utakmica me podsjetila na utakmicu Barsa -Liverpul, gdje je Barsa igrala viktorije, a Liverpul ima igrača manje. Posjed lopte, kruženje oko 16 i u 16, šuma nogu i pokušaj da se ušeta u gol. U ovoj utakmici Siti je pokazao kako se sa Realom ne treba igrati, a oni su bili uporni. Šta je zajedničko za te dvije utakmice, Gvardiola je bio trener, tada Barse, sada Sitija. I tada se desila kontra Toresa i oni bez šuta na gol, dadoše jedan i prođoše. Haland je igrač za male utakmice i nije ga bilo u utakmicama sa jednakim protivnicima. On je fizički jak i treba mu prostor , što sinoć nije imao. Stari vuk Anćeloti je svjesno dao loptu njima da se igraju, a on je čekao jednu kontru koja je i došla. Ovo je poraz trenera i poraz prepotencije preplaćenih igrača. Bernardo bi posle onakvog penala trebao pješice kući. Šutiraš penal za polufinale a on to uradi kao na trenigu kada se zabavljaju. Real se nikad ne igra fudbala oni igraju ozbiljno i na granici mogućnosti, zato su tu gdje jesu i budući prvaci.
T

Tarantula

pre 12 dana

Lepa demagogija,nema šta.Istina je inače ova,da su sinoć u Realovim dresovima bili Dragović,Rodić,Šerif i ostali bilo bi "uništavanje","bruka" i ostale fraze omalovažavanja "stručnjaka"poput tebe.A pošto je to bio Real,ide druga priča,"svesno"ih puštali i imali 30 %poseda ,1 korner naspram 18 i ostale gluposti...Uostalom,radi se jednom Realu,najvećem klubu na svetu,da bi "svesno"zavisio od sreće i da li će na primer da de Brujne promaši ono nemoguće pred kraj regularnog dela.
z

zoki12

pre 12 dana

Nije Liverpul nego Celzi. 2012. Di Mateo je bio trener Celzija te sezone.
L

LFCC

pre 12 dana

Po zvanicnoj statistici odnos u velikim sansama je bio 3-3. I onda ova 2 strucnjaka iz Sitija daju izjave, igrala je samo jedna ekipa, u bilo kom drugom sportu mi bismo pobedili. Sramota, najodvratniji klub na svetu.
C

Cccc

pre 12 dana

Nekako me ova utakmica posetila na finale u Bariju gde smo mi bili u sličnom položaju kao i Real večeras. Razlika je samo sto je Siti bio puno dominantni ji večeras nego Olimpik tada.
B

Birokrata

pre 12 dana

Dzabaa zlatoo i duukaatiii...
f

fsfgsfgsfdg

pre 12 dana

Tako jeee. Mali i siromasni Real, koji se oslanja na igrace iz svoje akademije pobedio veliki Manchester City koji svako leto kupuje najvece fudbalske zvezde...
G

Gost88

pre 11 dana

@fsgfs razlika u poslednjih 10sezona izmedju Reala i Sitija je oko -1.05milijardi koje je siti više potrošio (kupovina/prodaja igrača) u odnosu na Real. Tako da jeste brate mili zlato dukatiii
E

Eskobar

pre 12 dana

daje bilo 5-1 za real u prvom meču siti bi dao 4 golaa kuci avako je bio opusten jer svaka ekipa kome treba gol da juri rezultat oni pobede siti nista nije jurijo da su poveli 1-0 tako bi i ostalo do kraja kao borsija protiv atletika jurilli su zaostak i pobedili
S

Savrsen ali

pre 12 dana

Savrsen scenario. Real u polufinalu lagano prolazi i naravno osvaja. Umorni jesu ali samopouzdanje i nebesa da za vikend overe titulu protiv Barse. Onda na miru mogu da se spreme i osvoje LS da Don Karlo pobegne jos 2-3 svetlosne godine ostalim trenerima a Real klubovima. Man Cit ubijen ali sve karte baca na prvenstvo i osvaja titulu da posalje onog isfoliranog nemca u penziju a Liverpul vrati u sredinu tabele gde im je mesto a ne da trabunjaju o osvajanju svih trofeja jer ni tamo neki levi kup ne mogu da osvoje. Sve je kako treba budite bez brige!!!
E

Eskobar

pre 12 dana

direktan krivac jer je Pepe jer je izbacio de bruijna nije smeo sta je hteo da dobije ulaskom Kovačica ja neznam

Bojan Lordinho

pre 12 dana

Pepe igra za Porto brate,nema vremena za sve 😂
e

ecka siti

pre 12 dana

Mozda ga je izveo jer ovaj vise nije mogao? Nisi o tome razmisljao? Pa i Anceloti je izveo Vinisijusa, krosa, rodriga...
L

Lee Addy

pre 12 dana

Vidi se da “neznas” zato u nisi trener.
d

dajtemujos

pre 13 dana

dajte ovom liku jos milijardu eura da ulozi u tim, malo je ulozeno do sad
Z

Zaza Paculia

pre 12 dana

Sreca pa konkurenti dovode samo slobodne igrace...
D

Daj faul

pre 12 dana

Ja ne znam sto se tripujete toliko oko para… imas igraca u Sitiju koji su vrhunski a kladim se da pre nisi cuo za njih… tipa Doku… a veliko je pitanje dal znas gde su pre igrali Akanzi, Ake, Stouns… Siti je jedino Halanda doveo kao veliku zvezdu i realno je fudbalski najtanji igrac u ekipi!
P

Posle bitke

pre 13 dana

Mogli ste bolje da koristite Halanda ili da ga ostavite na klupi, igrac manje, mogli ste da organizaciju igre poverite veznim igracima, mogli ste da igrate lukavije ili raznovrsnije, mogli ste da promenite stranu Grilisu I Bernard Silvi, mogli ste da sutirate sa distance, beskonacna ponavljanja uigranih akcija koje se lako citaju nisu uvek dovoljna za pobedu. Masta je kljuc za velika dela a City je probao da igra na sigurno I bez rizika I to ih je kostalo ispadanja.
1

14

pre 12 dana

Masta je kljuc za velika dela?! Stvarno su ovi iz Reala veceras bili mastoviti,pravi carobnjaci!!! 45 min nisu imali dva pasa.
O

Orao

pre 13 dana

Brate mili kakav je mozak Don Karlo. Covjek se adaptirao na danasnji fudbal, zasto kazem danasnji, ko prati najvazniju sporednu stvar na svijetu, zna da je fudbal evoluirao i da moras da se prilagodis, to je nesto sto Murinjo nije znao ili nije htio. Kakva disciplina, kakvo trcanje... Svaka cast Don
A

Adaptirao se on

pre 12 dana

Isto kao i prosle godine,samo sto su ga vile nosale sinoc za razliku od prosle godine.I sinoc je ladno mogao 5 komada da primi...
J

Joe Black

pre 12 dana

@Orao Bravo za komentar, i ja sam o tome razmisljao..
a

ae

pre 12 dana

Mogao ali nije jer su psiholoski jaci od city.
G

Gost88

pre 13 dana

Da se ne ponavljam sa prethodne vesti, al dizanje Gvardiole u nebesa je bez podloge. Ono što je njemu dopušteno, tu vrstu resursa i uvek trenirati klub sa najboljim igračima a toliko jadno mali broj LŠ osvojiti... Čemer, jad i beda
A

Ahahaha

pre 12 dana

A ti da si pametniji od tih koji mu daju te timove i toliku platu ne bi ih komentarisao ovde na vestima
n

nešto onakon

pre 12 dana

Ne razumem tvoj komentar... Jeste uloženo mnogo para, ali čovek konstatno igra završnicu lige šampiona (jednom i uzeo) i uzima titule u najjačoj ligi... Igra neki svoj sistem igre kome se uglavnom prilagođavaju i najjači (videli smo večeras Atletiko, pardon Real), ok nekom se sviđa, nekome ne, ali je prepoznatljiv... I sad dolazimo na ono najbitnije, sada da uzme Arap da rasprodaje sve te igrače, City će da zaradi još novaca, jer svakom igraču kod Gvardiole samo raste cena (uglavnom)... Ima ekipa koje ulažu isto, tipa PSG, Mančester U, šta bi za njih tek trebalo da se kaže...
D

Da da uh

pre 12 dana

Stvarno si u pravu.Covek je za 7 god ulozio milijardu,prodao za 600 miliona na putu je i 6 pl da osvoji,osvojio tripletu sto jedan real u svojoj istoriji nema.I bas je onako precenjen.Kakvi sve panjevi ovde komentarisu
D

Daj faul

pre 12 dana

Koju veliku zvezdu je doveo Gvardiola sem Halanda? Nije valjda da samo Siti trosi pare na igrace… pritom imaju nekoliko igraca iz svoje akademije, Foden, Bob… a i da je tako, jel stvarno mislis da je lako voditi ekipu koja ima najbolje igrace? Ja bih rekao da je to najteza moguca stvar jer da je drugacije, PSZ bi sigurno nesto napravio u Evropi
G

Gost88

pre 11 dana

Momci vidim da puno zaboravljate, ali pogledajte finansijsku statistiku. Last 10 Years of financial profit trough buying and selling footbal players: 1. Man United -1.3 billion loss 2. Man City -1.2 billion loss 18. Real Madrid -287 milion loss E da se vratimo sad na suštinu, Gvardiola je potrošio 5puta više para na igrače po "NET Bilance"-u a osvoji 5 puta manje titula LŠ od Reala. Nikakva klasa to nije... Bravo za PL, hahahah buranija. Egal ekipe za prvo mesto odvali nikad gori Bajern i jedna Atalanta..

JudeBellingham

pre 13 dana

Donekle me meč podsećao na Real - Bajern 2014. godine kada je Bajern imao daleko veći posed (u jednom trenutku 19-81%) i na kraju ništa, samo kružili oko kaznenog kao i sada. Isto je tada bio duel Don Karla i Pepa 😄
e

egerke

pre 12 dana

taj put je real stvarno igrao dobro i zasluženo uzeo, jedini put bez sudačkih poguranaca