Gvardiola nikad nije bio ovako besan (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.11.19. | 19:42

Sudija Majkl Oliver ražestio Sitijevog trenera

Dva puta lopta na ruci Trenta Aleksander Arnolda. I nijedan penal za Mančester Siti. Pep Gvardiola je besan kao ris. U stvari, nismo sigurni da li smo ga ikada videli ovako besnog?

Videlo se to i odmah posle druge sporne situacije kada je pojurio ka četvrtom sudiji i jasno rukama signalizirao da je Siti i drugi put oštećen u derbi porazu od Liverpula. A videli smo i nakon što se meč završio kada je Gvardiola prišao sudijskoj trojci na čelu sa Majklom Oliverom i sarkastično im se zahvaljivao.
Hvala vam mnogo. Mnogo, mnogo vam hvala“, vikao je Gvardiola, a po njegovoj gestikulaciji i te kako se videlo da ne misli ozbiljno.

Izabrane vesti

Inače, već su stigle i prve reakcije na te dve sporne situacije. Čuveni napadač Kris Saton je rekao da ova druga situacija nije za jedanaesterac, pošto ga je Rahim Sterling napucao sa manje od dva metra. Aleksanader-Arnold po Satonovom mišljenju jednostavno nije imao vremena da pomeri ruku, a ona mu je svejedno išla niz telo. Identičan stav je posle meča iznela i uprava Premijer lige, koja je objavila da su, iako to nismo videli u TV prenosu, tu drugu, spornu situaciju pregledali i sudije u VAR sobi i da je procenjeno da nije bilo elemenata za najstrožu kaznu.

Gvardiola se ne bi saglasio?


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara