Grom pojačanje Radničkog iz Kragujevca: Najveći Čukin projekat stiže na pozajmicu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.22. | 14:34

Milutin Vidosavljević će pokušati da oživi karijeru posle neuspešne epizode u Španiji

Dugo je važio za najvećeg talenta Čukaričkog. Bio je projekat kluba, mladi reprezentativac Srbije sa ozbiljnom perspektivom. Međutim, posle odlaska u Levante karijera Milutina Vidosavljevića nije otišla u željenom pravcu. Više je statirao nego što je igrao na Iberijskom poluostrvu, ali je dobio šansu da rehabilituje karijeru.

Milutin Vidosavljević igraće u narednoj sezoni za Radnički iz Kragujevca kao pozajmljeni fudbaler Čukaričkog, saznaje Mozzart Sport. To je epilog višednevnih pregovora dva kluba koji se uspešno završeni na veliku radost sportskog direktora Radničkog Slavka Perovića.

Izabrane vesti

Upravo je nekadašnji napadač Crvene zvezde bio sagovornik dolaska Milutina Vidosavljevića na Čika Daču. Posebno, posle spoznaje da Levante, posle perioda pozajmice, neće otkupiti ugovor talentovanog krilnog igrača. Čukarički je želeo da inkasira solidan novac za Vidosavljevića, nezvanično pominjala se cifra od 450 hiljada evra, što je bilo van domašaja tima iz Šumadije.

 Na kraju je pronađen kompromis. Momak iz Beograda produžio je ugovor sa Čukaričkim, a potom je potpisan sporazum o jednogodišnjoj pozajmici bez otkupne klauzule. Veruju oba kluba da će imati korist od Milutina Vidosavljevića. Ljudi u Radničkom su ubeđeni da će krilni fudbaler predstavljati kapitalno pojačanje vredno opstanka. Sa druge strane Brđani veruju da će Vidosavljević dobrim igrama sebi podići cenu i vratiti deo uloženih sredstva.

Milutin Vidosavljević se verć priključio treninzima Radničkog u Sloven Gradecu.

U sezoni za nama odigrao je samo sedam mečeva za drugi tim Levantea.


tagovi

Milutin Vidosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara