Komentari na vest

Grom iz vedra neba: Anri dao otkaz posle osvajanja olimpijskog srebra

suaddjoz@gmail.com

pre oko 1 mesec

Razmišljam o napadačima iz vremena Anrija. Pored njega, stari Ronaldo, Ševčenko, Raul, Del Pjero, Toti, Eto, Drogba, Nilsteroj, David Vilja tada mlađi Runi, Tores... Danas Kejn, Haland, vremešni Levandovski i šta ostaje, Osimen, Votkins, Solanke, Feliks, Haverc i sl. a u mlađe generacije predvode napadači kalibra Šeško. Više manje slično je i sa drugim pozicijama pa i trenerima. Nije fudbal ono što je bio, nekako mi se čini da je zlatno doba fudbala iza nas
I

Impact

pre oko 1 mesec

Veliki je kad treba lupetati gluposti, a ovako je i u Montrealu cvilio da ga puste. Nije žvaka za seljaka
И

И

pre oko 1 mesec

Malo se preteruje sa pljuvanjem. Nije čovek ispao u grupi, već je izgubio u finalu od Španije, druge najbolje ekipe na turniru. Vreme će pokazati da li je uopšte Francuska imala i bolji tim od Španaca. To se vidi kroz 5-6 godina, gde su ti igrači završili. Nekako se prečesto dešava da ovi veliki talenti iz lige 1 završe u Fenerbahčeu, a neki iz Španije nosi Barselonu. Okej, Olise jeste klasa, ali Lakazet je samo bivše ime, a Mateta igrač do odredjenog limita. Niko tu osim Olisea nije bio baš klasni igrač. Sve u svemu, nije izgubio od San Marina kako ljudi predstavljaju. Francuzi su prezadovoljni jer su imali horor rezultate na olimpijadama, pa prošli selektor je ispao u grupi sa sve Tovanom, Žinjakom i ekipom. Ništa slabiji tim od ovog. Tako da čovek niti je postigao veliki uspeh, niti je razočarao. Napravio je nešto prihvatljivo.
S

Scaloneta

pre oko 1 mesec

Nije osvojio olimpijsko srebro nego je izgubio olimpijsko zlato. I to sa kakvom ekipom.. Školovali ga Španci a on na OI poveo Lakazetea, Matetu, Olisea, Lukebu, Badea, Konea, Deire Douea, Kalimuenda, Rajana Šerkija.. Provlačili se celo prvenstvo. Nije on za trenera, dobar je da komentariše sa Karagerom i Mika Ričardsom i pogadja one zagonetke kod Kejt Abdo.
А

Ајме

pre oko 1 mesec

Провлачили се цело првенство,а први гол примили у полуфиналу,све тукли глатко до тада 😂 Шта све прочитати нећу... Не браним Анрија,није ми род,али дајте.
S

Scaloneta

pre oko 1 mesec

@Ајме ne znam jesi li gledao utakmice ili pises na osnovu statistike. Argentini su dali gol na pocetku utakmice i onda bunker, sin Dijega Simeonea promasio prazan gol glavom sa 2 metra. Jedini losiji trener na turniru od njega ne Maskerano zato je i prosao to cetvrtfinale. Posle toga gubili od Egipta do 80 i nekog pa se spasili otisli u produzetke i tamo Egipat dobio crveni karton. U finalu nije bilo pomoci.
K

Komentar

pre oko 1 mesec

Henry je bio pakleno dobar igrač, tj napadač, ali kao trener jednostavno ne ide. Probao je, nije da nije, ali sa Monakom ništa, sa Montrealom ništa, sa Francuskom ništa... Bolje da se uhvati nekog komentarisanja u studiju i prepusti posao nekom stručnijem od njega.
X

X

pre oko 1 mesec

Nije taj posao za njega.
S

Saturn

pre oko 1 mesec

Nekako mi nema autoritet za trenera ,a s ovom Francuskom generacijom sa OI bi svaki trener stigao do kraja
F

Ferk0

pre oko 1 mesec

Anri ako nešto ima, to je autoritet. Nema mnogo toga ostalog za trenerski posao, pre svega nema karakteristiku da ostane na jednom mestu i nečemu se posveti. Čas je komentator, čas je trener, čas selektor, čas stručni konsultant, čas pomoćni trener...