Miodrag Božović (©MN Press)
Miodrag Božović (©MN Press)

Grof Božović na egzotičnoj destinaciji

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.07.24. | 12:20

Nekadašnji trener Crvene zvezde nastavlja karijeru u Iranu, u Esteglal Kuzestanu

Vreme je za novi trenerski izazov Miodraga Grofa Božovića. Nekadašnji trener Crvene zvezde seli se u Iran, u redove Esteglala. Nije u pitanju velikan iz Teherana, vicešampion ove velike azijske zemlje, prošlogodišnji prvak, nego imenjak Kuzestan, tim iz grada Avaza. Ovaj klub se ove godine tek u finišu šampionata spasao ispadanja.

Crnogorski stručnjak je za ruski Sport Ekspres potvrdio da nastavlja karijeru u Iranu.

Izabrane vesti

Da, to je istina”, potvrdio je Božović informaciju insajdera Erfana Hoseinija koji je dao inicijalnu vest.

Iskusni trener ostavio je dubok trag u Rusiji. Predvodio je s klupe Amkar, Moskvu, Dinamo, Rostov, Lokomotivu, Arsenal iz Tule i Krila Sovjetov. Prošle sezone je bio na kormilu azerbejdžanskog Nefčija iz Bakua, a sada je vreme za egzotičnu destinaciju.

Bivšem treneru Crvene zvezde nije nepoznata Azija. Na početku trenerske karijere bio je asistent u japanskom Saporu, dok je kao igrač branio boje indoneženskog kluba Pelita Jaje, kao i japanske Fukuoke.

Esteglal je šampionat Irana završio na 14. mestu, sa samo bodom više od Pejkana koji je napustio elitni šampionat Irana.

---------------------------

Ponovo bonus? Da, moguće je! Uplatom prvog depozita na svoj Mozzart nalog dobijaš odmah 24% bonusa na tu uplatu! A tvoj dobitak je siguran kao Rodri na lopti. I ovo važi samo od sada pa do prvog meča četvrtfinala između Španije i Nemačke.

---------------------------



tagovi

AzijaEsteglal KuzestanIranIran 1Miodrag BožovićMiodrag Grof BožovićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara