(FK Partizan)
(FK Partizan)

Grimaldo u Humskoj: Volim da driblam i stvaram šanse

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.07.24. | 15:22

Peruanski ofanzivac predstavljen kao osmo pojačanje Partizana ovog leta

Polako Partizan dobija izgled kakav želi Aleksandar Stanojević. Stiglo mu je još jedno pojačanje, osmo u aktuelnom prelaznom roku. Izvesno, ne i poslednje.

Novi član crno-belih zvanično je postao Žoao Grimaldo, peruanski ofanzivac, koji se najbolje snalazi na krilnim pozicijama u napadu. Klub iz Humske ga je platio 1.400.000 evra Sporting Kristalu (uz 15 procenata od naredne prodaje), dok je igrač zadužio dres sa brojem 20 na poleđini i tokom srede je odradio prvi trening u Sportskom centru „Zemunelo“. Već od četvrtka biće na raspolaganju Stanojeviću i dopisan na listu kandidata za nastavak takmičenja na međunarodnoj sceni.

Izabrane vesti

Najviše mi se dopalo to što je Partizan klub sa tradicijom i sa velikim brojem trofeja. Posebno mi se dopada veliki broj navijača za koje sam čuo da su neverovatni, jedva čekam da izađem na teren. Gledao sam snimke i slušao o večitom derbiju, znam da me čeka neverovatna atmosfera i intenzivan fudbal. Uzbuđen sam što ću biti deo toga i daću sve od sebe da timu donesem pobedu u derbiju“, rekao je Grimaldo na predstavljanju.

Kako je sam naglasio, još se oporavlja od vremenske razlike, u odnosu na Južnu Ameriku. A baš ta strast kakva karakteriše Latinose nedostaje Partizanu.

„Ja sam krilni igrač koji uvek pokušava da ide napred i stvara šanse za gol. Brz sam, volim da driblam, a takođe sam i timski igrač. Partizan je veliki klub i mi imamo odgovornost da pobedimo u svakoj utakmici koju odigramo. Daću 100% u svakoj utakmici da ostvarim ciljeve kluba“, dodao je Grimaldo.

U Humskoj rade na tome da dovedu još jednog centralnog napadača, ali i jednog veznog igrača.


tagovi

FK PartizanŽoao Grimaldo

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara