Radovi u Novom Pazaru
Radovi u Novom Pazaru

Grci postavljaju hibrid u Novom Pazaru: Dok se ne završe radovi domaćini na Atletskom stadionu

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.06.24. | 14:58

Na Gradskom stadionu očekuju da sve bude gotovo za dva meseca

Krenuli su radovi na travnatoj podlozi i u Novom Pazaru, a za koje su na Gradskom stadionu bili spremni još krajem prošle godine. Kockice su se tek sad poklopile, nepune četiri sedmice pre početka Mozzart Bet Superlige 2024/25.

Izabrane vesti

"U saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije, krenuli smo u jednu od najvećih investicija u novijoj istoriji pazarskog sporta. Počeli su radovi na postavljanju najsavremenije podloge - hibridne trave sa kompletnim zalivnim sistemom i potpuno novom drenažom", priča za Mozzart Sport generalni sekretar Pazaraca Fikret Međedović.

Posao je poveren grčkoj firmi "Helasod", prema čijim najavama bi sve trebalo da bude gotovo i pre kraja avgusta.

"Dali su nam čvrste garancije da ćemo za dva meseca imati novu travnatu podlogu i najmoderniji sistem za zalivanje. Dobićemo najsavremeniji teren za sezonu 2024/25", veli prvi operativac Plavih.

Novi Pazar u prvom kolu nastupajućeg prvenstva dočekuje ekipu subotičkog Spartaka, dok u trećoj i petoj rundi kraj Jošanice i Raške gostuju OFK Beograd, odnosno lučanska Mladost.

"Prvo kolo sa Spartakom, odnosno sve utakmice dok radovi na Gradskom stadionu ne budu okončani, igraćemo u našem trening kampu na Atletskom stadionu. Tu smo skoro sve pripremili. Proširili smo teren, a potrebno je još da odradimo pozicije za VAR tehnologiju", kaže Fikret Međedović.



tagovi

FK Novi PazarFikret Međedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara