GRANDE SERBO! Vlahović majstorski do 19. gola u sezoni (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.02.22. | 18:00

Srpski golgeter stigao Ćira Imobile na čelu liste strelaca italijanske Serije A

Nije lako prilagoditi se zahtevima i pritiskom koji sa sobom nosi dres Juventusa, ali je Dušan Vlahović to učinio na ekspresan način. Nastavio je da pogađa protivničke mreže gotovo na identičan način kao što je to činio u dresu Fjorentine. Bio je strelac na debiju protiv Verone, pobedonosni pogodak protiv Sasuola u Kupu Italije se praktično njemu može pripisati, a pogodio je i protiv Viljareala u Ligi šampiona. Večeras je postigao i 19. gol u Seriji A.

Srpski golgeter se na fantastičan način snašao u nadoknadi prvog poluvremena i nakon dodavanja Huana Kvadrada zatresao mrežu Empolija. Vlahović je uspeo da sustigne Ćira Imobilea na čelu liste strelaca italijanske Serije A i pokazao da nema nameru da odustane u završnici sezone.

Izabrane vesti

Imopzantno je izgledalo kako se Dušan kretao kod kontranapada svoje ekipe. Nekoliko sekundi je tražio loptu od svog saigrača, ali je održao koncentraciju, i onda kada mu je Kolumbijac konačno dodao loptu napravio je pravu majstoriju. Fenomenalno je izmakao loptu ispred igrača koji je uklizavao, izbacio iz balansa i njega i golmana Giljema Vikarija, a onda poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

Vlahović je večeras pokazao i da može odlično da sarađuje sa Mojzeom Kenom, koji se takođe upisao u strelce na stadionu Karlo Kastelani. Ken je pokretljiv, dosta toga može da donese u tranzicionoj igri i odvlačenju odbranbenih igrača protivnika, što otvara prostora srpskom napadaču da na delu demostrira izvrsnu realizaciju. Svi u Italiji vrlo dobro znaju koliko mu je malo prostora dovoljno da postane koban za protivničkog golmana.


tagovi

Dušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara