Nusaiz Mazraui (©Reuters)
Nusaiz Mazraui (©Reuters)

GOTOVO: Mazraui je Bajernov za platu od 8.000.000 bruto, čeka se Gravenberh

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.05.22. | 13:28

Hasan Salihamidžić pobedio Barselonu

Tomas Miler je produžio novi ugovor, a izgleda i da je Bajern upecao i prvo letnje pojačanje. Dobro obavešteni Bild piše da će Nusair Mazraui vrlo brzo zadužiti opremu bavarskog giganta, pošto je razrešio i poslednje dileme oko ugovora i čak prošao lekarske preglede.

Kako navodi Bild, Mazraui će u Minhenu zarađivati 8.000.000 evra godišnje. Bruto doduše, samom fudbaleru na račun će leći oko 4.500.000.

Izabrane vesti

Kako bilo, veliki podvig Hasana Salihamidžića, koji je bio brži od Barselone, jer i Katalonci su hteli Marokanca umesto Seržinja Desta, koga su takođe doveli iz Ajaksa i po svemu sudeći – promašili.

Mazraui je ove sezone postigao pet golova i asistirao za još četiri. Ovog leta je mnogima bio interesantan, jer mu ističe ugovor sa Ajaksom.

Dolazak Marokanca na Alijanc Arenu dozvoliće Benžamenu Pavaru da se pomeri na mesto štopera pošto Niklas Zule ide u Borusiju Dortmund. Buona Sar će postati višak posle razočaravajuće sezone i mada ima ugovor do 2024. mogao bi i da napusti klub.

Bajern će pak nastaviti da traži pojačanja, a sledeći potpis mogao bi da bude još jedan Ajaksov as, 19-godišnji vezista Rajan Gravenberh, kome ugovor sa Kopljanicima traje do 2023. Zato će Bajern morati da odreši kesu, Ajaks je isprva tražio fiksno obeštećenje od oko 35.000.000 evra, Bavarci pokušavaju da plaćanje dela te sume uslove bonusima.



tagovi

Nusair MazrauiLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara