Ubuduće saigrači: Aleksandar Kolarov i Romelu Lukaku (©AFP)
Ubuduće saigrači: Aleksandar Kolarov i Romelu Lukaku (©AFP)

GOTOVO: Kolarov Interov na 1+1

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.09.20. | 10:25

Roma dobija obeštećenje od oko 2.000.000

Vuče se danima, ali sad je i definitivno: Aleksandar Kolarov ide u Inter. Italijanska štampa više ne ostavlja ni mrvicu sumnje, jer je kapiten reprezentacije Srbije potvrdio odgovorio na ponudu iz Milana.

Problem nije bio u plati – ona će iznosiri 3.000.000 po sezoni što je više nego odlično za fudbalera koji u novembru puni 35 godina – koliko trajanje ugovora. Kolarov je tražio ugovor na dve sezone, na kraju je morao da pristane na formulu 1+1. Druga sezona je dakle opciona, zavisiće od toga koliko će iskusni levi bek igrati u ovoj prvoj.

Izabrane vesti

Nešto će zaraditi i Roma, spekuliše se 2.000.000 na ime obeštećenja, nije mnogo u današnje vreme, ali bolje išta nego ništa.

Nerazuri sad idu po Artura Vidala, Čileanac prvo treba da raskine ugovor sa Barselonom, jer Inter neće platiti ništa osim možda nekog simboličnog obeštećenja poput recimo onih 1.500.000 evra koliko je Sevilja dala za Ivana Rakitića. Onda sledi i potpis sa Interom.

Velika želja Antonija Kontea je i dolazak N’Gola Kantea, ali kako Čelsi traži oko 60.000.000 evra Inter o tom poslu ne može ni da razmišlja dok ne proda bar nekoliko igrača. Spekuliše se da se Konte ne bi bunio ako bi stadion “Đuzepe Meaca“ napustii Milan Škrinjar, Matijas Vesino, Mateo Brozović...


tagovi

Aleksandar KolarovLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Inter
Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara