Lazar Samardžić (©MN press)
Lazar Samardžić (©MN press)

Gotovo je! Lazar Samardžić naklonjen Boginji provincije

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.08.24. | 19:49

Srpski reprezentativac pred velikim transferom, zakazani lekarski pregledi

Lomilo se između Atalante i Juventusa, na kraju je izbor pao na Boginju provincije!

Pod vinjetom "najnovija vest" pouzdani transfer insajder Đanluka di Marcio objavio je da se Lazar Samardžić seli u Atalantu pošto su sve strane postigle dogovor. Lekarski pregledi su navodno zakazani već za nedelju i srpski reprezentativac bi uskoro trebalo da postane novi fudbaler osvajača Lige Evrope.

Izabrane vesti

Velike zasluge za brzi dogovor Atalante i Udinezea idu na račun Meta O'Rajlija. Dea je želela škotskog vezistu, ali je Seltik četiri puta odbijao ponude iz Bergama, posle čega su se Đan Pjero Gasperini i njegovi saradnici okrenuli Samardžiću i zatvorili posao.

Kako ističe italijanski Skaj, Udineze će na ime obeštećenja dobiti 20.000.000 evra, plus bonuse u iznosu od pet miliona evra.

Sa dogovorom između Atalante i Udinezea, Juventus će dobiti pojačanje kojem se sedmicama nada. Samardžić dolazak otvara vrata odlaska Tena Kopmejnersa u redove Bjankonera! Ovaj posao trebalo bi da bude težak gotovo 60.000.000 evra, razdeljenih u 52.000.000 fiksno i ostalo u bonusima.

Samardžić je i ovog leta bio tražena roba na fudbalskom tržištu. Bio je na radaru Napolija, Milana, Juventusa, čak i Fenerbahčea, a na kraju je izabrao možda i najbolji klub za dalji razvoj, stanicu između top sredina i onih u kojim se nalazi Udineze. 

Srpski vezista je prošle sezone imao šest golova i dve asistencije na 34 utakmica u Seriji A. Očekuje se da dobije jednu od ključnih uloga u Atalanti.


tagovi

Lazar SamardžićAtalantaUdinezeLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara