Komentari na vest

Gotovo je! Bajern surov prema Gorecki

G

GhostRiderrrr

pre oko 1 mesec

Bitno je da propali igraci ali cistokrvni Arijevci poput Milera i Nojera imaju 20+ miliona.Voleo bih da svi ostanu do isteka ugovora u Bajernu i odu za dzabe da smrdljivci ne zarade ni evra.Ceo zivot kao i Real ucenjuju klubove,otimaju im najbolje igrace nagovaraju igrace na bojkot itd!!!Zelim im propast i njima i Realu i svima koji se bave tajvim politikom.Borusiji su uvek uzimali najbolje da ih oslabe i da ne uzmu titulu sad su pokusali i sa Leverkuzenom,sreca nisu uspeli ali vec sled godine ce da poginu da im otmu Wirtza zivi bili pa videli!
B

Betoven6473625

pre oko 1 mesec

Svi koji hvale Gorecku nemaju veze sa fudbalom. Nije slučajno što hoće da ga se oslobode, ai iz reprezentacije ispao. Izgleda da u Srbiji ima dosta boljih stručnjaka od trenera Bajerna i reprezentacije. Gorecka pravi gluposti na terenu već dvije godine.
N

Navijač Bajerna

pre oko 1 mesec

Nije lepo sa njihove strane da se tako ponašaju..
A

Auslenda

pre oko 1 mesec

Interesantno da je Goretzka po meni bio prosle Sezone sasvim dobar pa da ne kazem odlican. U Bundeskigi je dao 6 gola i imao je 9 Asistencija sto je sasvim u redu za jednog igraca na toj poziciji. Kimih je igrao katastrofalno, Müller imao naj goru Sezonu , onaj Laimer po statistici nikakav igrac. Nasli krivca u Bayernu kod njega, Sane i Gnabry katastrofa . Ja cisfo sumnjam da ce nesto bolji da budu jos doveli Kompanya koji je bio igracina ali kao trener em mlad em nov em nije se bas nesto pokazao.
D

Doks

pre oko 1 mesec

Šablon. Dođe novi trener i da ostavi utisak da vidi bolje od drugih, namerači se na nekog igrača, obično kvalitetnog, kao fol ne uklapa se... Tako se veliki "stručnjak" Murinjo nameračio u Čelsiju na De Brujnea i Salaha i oterao ih. Sa njima dvojicom Čelsi bi 10 godina harao PL. Dakle, Kompani je zagrizao veliku jabuku. Samo da se ne zagrcne.
M

ManUtd978

pre oko 1 mesec

Kazemiro-Goretzka-Fernandes…prejaka sredina terena
-

-------666------

pre oko 1 mesec

Nece Kompani dugo ostati. Doveli Paulinja 😂😂😂😂
B

Brko

pre oko 1 mesec

Plata je ovdje problem. A Lajmer pred kraj prošle sezone ušao u formu i stvarno bio odličan. Protiv Arsenala i Reala se baš pokazao. Volio bi da Gorecka ostane u Bundesligi, ipak je klasa igrač i pun iskustva, ali sumnjam da će igdje naći približno visoku platu, plus valja ga otkupit. Recimo, on bi Leipzigu dao novu dimenziju svojom pojavom na sredini terena
P

PDK

pre oko 1 mesec

Pa da ga pozajme nekome ko ce barem 10m da im skine godisnje.
J

JavljaMiSe

pre oko 1 mesec

Junajted…

Sliks17

pre oko 1 mesec

Odlucsn fudbaler, Terza reaguj
N

Nebojsa Maric 84

pre oko 1 mesec

Klinac, ti i tebi slicni prestanite na silu da se trudite da budete simpaticni. Te trule fore ( "Terza reaguj" i Come to Red Star bro") su hiljadu pouta ponovljene i vise nisu fore niti je tu bilo sta smesno.
A

Alex DeLarge

pre oko 1 mesec

Izmedju nemackih fudbalera i Bajerna stvarno postoji neka tajna veza...spanci i latinosi se manje loze da igraju za Real i Barselonu od Nemaca na Bajern...iako za to imaju cirka jedno 3 puta vise razloga...ni Karageru nije bilo toliko bitno da igrq za Liverpul u svoje vreme... stvarno neobjasnjiv kompleks i zabluda...
B

Betoven65748

pre oko 1 mesec

Logično je da ne računaju na njega. To ispušena muštikla. Nevjerovatne gluposti pravi na terenu, a trči kao da je na štakama.
C

CZ***

pre oko 1 mesec

Drži se ti Ludvig muzike.
C

Comi81

pre oko 1 mesec

Čovjek je pod ugovorom,ima ogromnu platu koju mu niko drugi neće dati... Tako on može da sjedi mirno na tribinama,svaki mjesec će da mu leže na račun 1.5 miliona. Jedino ako nađu klub koji je voljan bar pola plate da mu isplaćuje a oni drugu polovinu...
@

@comi

pre oko 1 mesec

Jeste, ali bruto...
p

podesen

pre oko 1 mesec

18 milona bruto,neto 9.5 milions evra ,mesecno 800 000e a ne milion ipo.
F

FM

pre oko 1 mesec

Majstore dodji u Liverpul…
M

Ma bjaaaži

pre oko 1 mesec

Boljeg nemaju. To što su u svađi s igračem je druga stvar.
Ц

Цане

pre oko 1 mesec

Терзо реагуј 😂😂😂
J

Jašta

pre oko 1 mesec

Gorecka ima 18 miliona razloga da ne mrda , a postoji i 18 miliona razloga zašto mu Bajern neće moći naći kupca. Najbolje im je da puste čoveka da igra jer će platu svakako da mu daju.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Bolji je od Pavlovića sigurno, ali plata mu je ogromna i zato hoće da ga se reše. Rešili bi se oni i Kimiha da je Simons došao, ali nakon njegove iznenađujuce odluke da ipak ostane u Lajpcigu su morali da ga zadrže. Da je stigao Doue, siguran sam da bi prodali i Komana u PSG ili tako neki klub, ovako je i taj transfer pod znakom pitanja. Ukoliko ode Koman mislim da će morati da uzmu još jedno krilo, kako bi imali jaku rotaciju, ipak im je većina krila sklona povredama. Konkretno, uzeo bih Kjezu. Jeftin je, a veoma prodoran igrac, kao stvoren za Bajern.
P

Pa

pre oko 1 mesec

Kjeza je jos vise sklon povredama zhedru nije vezao pet tekmi u karijeri jos
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Znam, ali kada imas u rotaciji Sanea, Tela, Olisea i Gnabrija, sanse da se povreda dogodi je dosta manja. Kada je zdrav igra odlicno, to je najvažnije. Prosle sezone nije bio puno povređen koliko sam video. Koman i Gnabri su odigrali samo 20-30% utakmica prosle sezone...
х

ххххх

pre oko 1 mesec

ево њега у барси, као замена за гиндогана (можда се и трампе барса и Бајерн) још је немац , значи то је + Флику
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Nije igrao kod Flika u reprezentaciji, a i u Bajernu su Tiago i Kimih generalno imali prednost, tako da ne bih rekao da ce ga traziti... Takodje, Barsa ne moze da mu da tu platu. Pricalo se da je Atletiko najzainteresovaniji za njega. Ako dodje da trampe sa Barsom, realnije je za De Jonga, mada ne očekujem to.
D

Dadada123

pre oko 1 mesec

Nikad mi nece biti jasno zasto treneri kad dodju u neki klub samo sklone nekog igraca i to cim dodju kao ne uklapa mu se u stil igre a ono odlican igrac...
S

Saturn

pre oko 1 mesec

Mislim da je ovde rec o velikom ugovoru a igrac je cesto povredjen i da je ovo od vrha naredjenje
T

Trpke

pre oko 1 mesec

Gorecka se vuce kao prebijena macka vec 3 sezone

Proficap

pre oko 1 mesec

Nije na nivou plate od 18. miliona. Za te pare mogu da imaju 3 igraca njegove klase i da ih rotiraju. Ovo je zbog novca.
з

зока_мип

pre oko 1 mesec

Горецка НИЈЕ одличан играч.
D

Doks

pre oko 1 mesec

@zoka-mip... Ozbiljno? Čuo od nekoga ili si sam smislio?