Komentari na vest

GOTOVO: Čelsi ukrao Barsinog bisera za 6.000.000 evra! Katalonci se nadaju džaku para iz Al Hilala

X

Xxxx

pre 4 dana

Meni nekako ovaj deluje previse krut napadac za Barsin stil igre.
P

Pwetar1989

pre 4 dana

Imao je vecu minutazu od Vitora Rokea, steta sto odlazi... On i Roke su trebali da dele minutazu na spicu, ali Levandovski ostaje nazalost...
C

Cupakabra

pre 4 dana

Nije imao vecu minutazu od Rokea u prvom timu Barselone. Imao je 182 minuta a Roke 353. Ti se verovatno gledao gde su uracunate igre za omladinski tim Barselone, gde Roke nije ni igrao.
L

Laker

pre 4 dana

Ovaj imao vecu minutazu od Rokea
E

Euro 2024

pre 4 dana

Ako može UEFA da stane na put ovom ludilu Čelsija. Ovo više nije normalno sa kupovinom tih mladih fudbalera. Jel može neko ko se razume u to da mi objasni u komentarima da li imaju pravo to da rade?
d

dzza

pre 4 dana

Pozdrav Imaju pravo. Hvala
E

Euro 2024

pre 3 dana

Druže svako sebi može da da za pravo svašta nešto. Ali ne mora da znači da je to nešto dozvoljeno. Mene zanima da li zakonski imaju pravo da u godinu dana dovedu 50 mladih igrača od kojih je bar 40 njih plaćeno desetinama miliona eura svaki ponaosob. Da li je normalno da ti igrači dobijaju ugovore na 9 godina? Da li uopšte postoje neka pravila. Zamolio bih nekog dobronamernog komentatora da objasni malo opširnije i dal postoje neki limiti. Ovo nema ni na igrici šta se radi.
4

46

pre 4 dana

Ne znam na koju foru Čelsi privlači ove mlade talente. Pa valjda su informisani bar malo da tek treba da dođu Kendri Paez, Estevao Vilijan, Anđelo, tu je i Deivid Vašington, svi u napadu igraju. A Mudrik, Palmer, Madueke i Džekson imaju tek po 21-22 godine, kako misle sve da ih uklope...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 4 dana

Daju im masne pare na godisnjem nivou i ugovor na 7,8 godina. Ko bi to odbio… Bukvalno se mozes penzionisati kad istekne ugovor
U

Uvek bilo i bice

pre 4 dana

Ako mislis na finansijski ferplej - peglaju ga novcem od sponzora, pa onda on “sponzora” i ostalih “investitora”. Jednostavno tako bogati vlasnici uvek imaju neku kompaniju koja putem “sponzorstva” upumpava novac koji moze da se trosi. To radi City grupa godinama. PSG isto, samo sto je tu PSG bas preterao i postali su provaljeni i opet nista na kraju, pustila ih UEFA, a uostalom Kalefi upravlja UEFA-om. Kadija te tuzi, kadija ti sudi. Kao sto pravila u UN nisu ista za sve, kako onda mozes da ocekujes da u jbnom fudbalu budu? Pravila bogatijeg i jaceg formiraju ovaj svet, i prestali su to i da kriju i da budu fini. Strogoca se trenira na malima i siromasnima.
4

46

pre 4 dana

Za dugogodišnje ugovore se slažem, ali ne daje Čelsi neke astronomske plate uopšte. Nisam uopšte mislio na FFP, nego čisto na sam teren, oni valjda moraju i da igraju a ne da 7-8 godina presede na klupi i imaju neke smešne minutaže u Karabao kupu, to čak nema smisla ni za neku dalju prodaju jer neće pokazati svoje potencijale da bi ih neko kupio. Mislim momcima želim sve najbolje i da se izbore, jer u Čelsiju je konkurencija sada ogromna, pogotovo u veznom redu i u prednjoj liniji.
G

Gost7315

pre 4 dana

Nisam neki fan Barse, ali bilo bi lepo da dovedu Nika Vilijamsa i imaju mozda i najjaci par krilnih napadaca, sa Jamalom razume se. Bilo bi fantasticno za gledanje, kao u reprezentaciji.
M

Makks

pre 4 dana

Najjaci par krilnih napadaca? Sta su Vinisijus (Rodrigo) i Mbape? Hokejasi? Hahaha ludilo