Manćini i Paredes (©Reuters)
Manćini i Paredes (©Reuters)

Gori Večni grad! Manćini i Dibala ’zapalili’ Rim, crveni Čelika za plamičak nade Milana (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.24. | 21:42

Prelep gol La Hoje...

Od jutros je Večni grad više puta podrhtavao. Prvo zbog vesti da Danijele de Rosi ostaje na klupi Rome, a onda su ga do usijanja doveli igrači rimskog kluba. Đanluka Manćini i Paulo Dibala su ga ’zapalili’ i navijače bacili u stanje transa!

Milan je u debelom minusu, a Đanluka Manćini je, očigledno, čovek za velike utakmice. Odlučio je golom rimski derbi i stao na žulj navijačima Lacija vrtenjem barjaka na kome je bio pacov. Pogodio je i na San Siru, a zatim i na Olimpiku protiv Rosonera.

Izabrane vesti

Započeo je akciju, odložio do Lorenca Pelegrina, a čovek koji je procvetao pod Danijeleom de Rosijem uzdrmao konstrukciju. Ali, na pravom mestu bio je Đanluka Manćini.

Drugi put se Rim danas ’zapalio’, a ubrzo i treći, jer Romelu Lukaku je odneo sve pred sobom. Pas nije bio dobar, međutim, u nastavku akcije La Hoja je dao prelep gol. Kao i Lorenco Pelegrini je otvorio stopalo, samo što je za nijansu bio precizniji.

I sve bi bilo savršeno da Zeki Čelik nije zaradio crveni karton. Ostavio je saigrače na cedilu, ali kapital nije mali. Roma ima prednost od tri gola.


tagovi

RomaMilanLiga EvropeĐanluka ManćiniPaulo DibalaZeki Čelik

Obaveštavaj me

Roma
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara