Golubice pale u 90. minutu, Atletiko slavio u Subotici

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.09.19. | 21:55

Fudbalerke Spartaka nisu mogle i treći put da se vrate u meč - 3:2

Šteta! Minut je delio fudbalerke Spartaka od velikog uspeha, od senzacije, ali nisu izdržale. Golubice su se sjajno borile protiv Atletika iz Madrida, šampiona Španije, međutim, nisu izdržale totalnu ofanzivu rivalki u poslednjih 10 minuta, tako da sa „minusom“ idu na revanš u Madrid – 3:2 (1:1).

Dva puta su uspevale fudbalerke Spartaka da se vrate iz rezultatskog zaostatka, ali na kraju nisu imali ni snage, ni vremena, da i treći put dođu do egala.

Izabrane vesti

Gol Virdžinije Toresilje u 89. minutu, kada je natrčala na odbitak i snažnim udarcem poslala loptu u dalji ugao, doneo je, ipak, Atletiku zasluženu pobedu. Bile su Špankinje bolje, pored tri gola još su dva puta Madriđanke pogađale okvir gola, bile su bolje u kombinovanju, stvaranju šansi...

Istina, dva prva gola postigle su gošće posle velikih grešaka u odbrani Spartaka, kada Subotičanke nisu uspele da izbace loptu iz svog šesnaesterca. Oba ta pogotka postigla je Ljudmila da Silva, koja je bila neumoljiva pred mrežom Spartaka.

Prvi gol za Plave Golubice postigla je kapitenka Violeta Slović iz penala, dok je drugi delo reprezentativke Tijane Matić, koja se sjajno snašla kod odbitka u šesnaestercu Atletika.

Revanš utakmica igraće se 26. septembra u Madridu.

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara