Trenutak kada je Stefan Leković postigao gol za pobedu (©YouTube)
Trenutak kada je Stefan Leković postigao gol za pobedu (©YouTube)

Golman Zenita: Nisam primetio da je Zvezda brža ili bolja

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.24. | 11:41

Jevgenij Latišonok nije impresioniran prvakom Srbije uprkos porazu od crveno-belih (1:2) u ponedeljak

Nema velike razlike između Crvene zvezde i Zenita. Tako barem tvrdi golman prvaka Rusije Jevgenij Latišonok posle poraza njegovog tima od srpskog šampiona u ponedeljak sa 2:1.

Crveno-belima je to bila treća uzastopna pobeda nad Zenitom, kojom su drugu uzastopnu godinu osvojili Letnji kup. Latišonok je istakao posle utakmice da, uprkos novom porazu, smatra da prvak Rusije ne zaostaje toliko za Zvezdom po kvalitetu.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je dobra ekipa, jasno se vidi da je to tim koji igra Ligu šampiona. Imaju kvalitetne fudbalere, dobar su protivnik za naše letnje pripreme. Međutim da budem iskren, sa gola nisam primetio nikakvu razliku u brzini između igrača Zenita i Zvezde, niti u drugim pojedinostima u igri“, istakao je Latišonok za Metarejting.

Zenit je bio znatno bolji u prvom poluvremenu. Posle prvih 45 minuta je vodio sa 1:0, mada je zaslužio i veću prednost. U nastavku su se Beograđani ipak konsolidovali i došli došli do preokreta golovima Aleksandra Kataija i Stefana Lekovića.

Doduše, moramo da napomenemo i da Zenit i Zvezda nisu u istoj fazi priprema. Za tim iz Sankt Peterburga je ovo bila generalna proba, u subotu ga očekuje Superkup Rusije protiv Krasnodara i zvaničan početak sezone. S druge strane izabranici Vladana Milojevića još nisu tempirali formu, strateg crveno-belih isprobava kombinacije, a sezonu će otvoriti 20. jula protiv Jedinsta iz Uba u 1. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.


------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

FK Crvena zvezdaZenitPrijateljske utakmice

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara