""
""

Golgeterska eksplozija: Savršeni het-trik Đorđa Jovanovića

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.08.16. | 13:48

Omladinci Partizana preokretom savladali Čukarički – 3:1

Grca Partizan u Superligi Srbije, muči se da postigne gol skoro na svakoj utakmici, a za to vreme njegov pupoljak iz „klase 1999“ deli lekcije u Omladinskoj ligi Srbije! Đorđe Jovanović krupnim koracima korača ka velikoj sceni, možda i prekomandi u seniorski sastav, jer na početku sezone deluje da je prevazišao konkurenciju.

Jovanović je jutros, na terenu Sportskog centra „Zemunelo“, u jednom od derbija trećeg kola Omladinske lige Srbije doslovce sam pobedio vršnjake iz Čukaričkog - 3:1. Bio je strelac het-trika. Ne bilo kakvog, već savršenog.

Izabrane vesti

U 58. minutu poluvolejom iz desnice savladao je Petra Ćulibrka, u 62. pobegao čuvarima i poentirao glavom, da bi sjajnu partiju (prethodno pogodio i stativu) zaokružio u 90. minutu, kad je na povratni pas reagovao levicom i pogodio mrežu gostiju. Brđanima nije vredelo ni vođstvo iz 38. minuta, u režiji Stefana Veličkovića.

Da sve bude zanimljivije, Đorđe Jovanović – inače kapiten omladinaca - pre samo četiri dana, na gostovanju Spartaku u Subotici, takođe je postigao het-trik u pobedi crno-belih 4:0.

Tim Dževada Prekazija posle tri kola ima dve pobede i poraz od njegovog bivšeg kluba, OFK Beograda.

------------------------------------------------

PARTIZAN – ČUKARIČKI 3:1 (0:1)
/Jovanović 58, 62, 90 – Veličković 38/

PARTIZAN: Popović, Čočaj, Golubović, Nikolić, Vlalukin, Bošnjak, Bogdanovski (od 46. Vuković), Božić (od 65. Maksimović), Đorđe Jovanović, Vujanić, Strahinja Jovanović (od 87. Radojković).

ČUKARIČKI: Ćulibrk, Preljević (od 53. Dunjić), Zorić (od 77. Ristivojević), Veličković (od 71. Lazić), Sujić, Marko Ilić, Stefan Ilić, Milojević, Marković (od 46. Đurović), Mehmedović (od 66. Šošević), Đorđević.


tagovi

omladinski fudbalĐorđe Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara