Komentari na vest

Gol sezone u Prvoj Mozzart Bet Ligi Srbije: Saša Marković sa pola terena! OFK okrenuo Mačvu za minut (VIDEO)

Б

Бандини

pre 6 meseci

Цео живот се питам и никада ми неће бити јасно... Зашто ови који вичу намештено не нађу клаџу да ставе пола плате на прелаз и обогате се... На Звезду, Партизан, ОФК, потпуно небитно али само бар једном да не буде накнадна памет.
G

Gosty

pre 6 meseci

Sudije uništile Mačvu.

Kg_Šumadinac

pre 6 meseci

Ccccccccc Neverovatno. Šta se radi u našem fudbalu. Opet preokreti, opet prsti jednog finog tipa iz Lovćenca i njegovih naslednika. Znate, časnije je igrati Beogradsku zonu ali pošteno, nego raditi ovo sa OFK Beogradom. I posle se čudite, zašto mlada reprezentacija dobije 10 komada od vršnjaka iz Zapadne Evrope. Pa možda zato, što tamo u 3 ili 4 ligi igraju POŠTENIJE od onih iz Premijer Lige, Bundes Lige, Seria A ili Primere. Od najnižih rangova, od najranijih dana se uče da nema MULJANJA, da nema ništa mufte, na kvarno... A ovde.... Cccccc Pozdrav
M

MarkeDdjani

pre 6 meseci

Jel bio predsednik kluba na tekmi?
p

pa da

pre 6 meseci

Jel iz keca u dvojku?
G

Guh

pre 6 meseci

Znači zvanično je potvrđeno da zvezda ide u stečaj od juna sledeće godine i da će ih OFK Beograd zameniti.

Sakur

pre 6 meseci

Stize nova zvezdina filijala od sledece sezone,nego sta im je sa gazdama jesu izasli iz zatvora nigde nema u medijima da se procita,covek bi rekao da kriju nesto ahahahahahahahah
P

Pjongjang

pre 6 meseci

Psssssssss
g

gost 67

pre 6 meseci

Ah, navijači OFK Beograda. Pre godinu dana su kukali, tražili pomoć jer im se klub raspada zbog raznih političkih-preduzetničkih interesa. Danas, bez problema navijaju i slave pobede koje su rezultat političko-preduzetničkih interesa. Prosto je neverovatno šta sve možeš u Srbiji ako si operisan od morala.
@

@gost67

pre 6 meseci

i to im kaze navijac Partizana… Da nije tuzno bilo bi smesno… Obraza bez, morala bez, principa bez…
g

gost 67

pre 6 meseci

Ah, ja razumem da u vašim crno-belim svetovima mržnje postoje samo dve opcije: mi ili oni. Ali, za divno čudo, ima nas koji ne navijamo za režimske klubove. Znam, znam, teško ti je da poveruješ ali šta ćeš, ima nas unikatnih. Komentarisao sam jer su ovi moji Vošini navijači podržali OFK-ove kad su protestovali i sad su ispali budale zbog toga.
g

gedza7

pre 6 meseci

moje selo lepse od pariza