(©Starsport)
(©Starsport)

Gobeljićevo izvinjenje zbog navijanja na derbiju: Pogrešio sam, nije bilo profesionalno

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 11:15

Prvotimac OFK Beograd Mozzart Beta se oglasio saopštenjem

Dobro je poznata emocija koju Marko Gobeljić ima prema Crvenoj zvezdi, ali i pored toga iznenađujuće je bilo videti ga kako navija na severnoj tribini tokom 174. večitog derbija. Potom je, na poziv Gelora Kange, sišao među fudbalere crveno-belih i zajedno sa njima slavio ubedljivu pobedu nad Partizanom (4:0).

Sve to ne bi bilo toliko čudno da Gobeljić nije aktivni igrač OFK Beograd Mozzart Beta. Shvativši da je pogrešio, bivši fudbaler Crvene zvezde oglasio se saopštenjem na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

"Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogrešio. Nikada nisam krio, niti ću, emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere. Ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja. Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima", naveo je Gobeljić.

Koja će biti disciplinska mera Romantičara, nije poznato. Narednu utakmicu plavo-beli igraju u subotu protiv IMT-a. Na treneru Simu Kruniću je da odluči da li sa Gobeljićem u timu ili bez njega. Iskusni defanzivac je ove sezone sakupio osam nastupa za beogradski klub i pomogao da se ekipa trenutno nalazi na deobi drugog mesta Mozzart Bet Supelige sa 19 bodova iz devet utakmica, koliko ima i lučanska Mladost.



tagovi

Marko GobeljićOFK BeogradFK Crvena zvezdaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara