""
""

Glavomet na Kopa Amerika: Himenez i Barios zakivali pod prečku za podelu bodova (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.06.15. | 22:51

Paragvaj je psole ovog meča osigurao prolazak u narednu rundu takmičenja

Udario Urugvaj na Paragvaj. I jedni i drugi želeli su pobedu u ovom meču, ali su se upravo zbog podjednake želje došlo do toga da ova dva takmaca odigraju približno kvalitetan meč i na kraju će morati da se zadovolje sa po jednim bodom. Po jedan gol glavom na obe strane za 1:1.

Još jednom se pokazalo koliko su u modernom fudbalu važni prekidi. Oba tima su napadala iz igre, pravila šanse, ali nikako nisu uspevali da umuvaju bubamaru preko gol crte. Urugvaj je imao 11 šuteva u ovkir gola, Paragvaj osam. A po jedan sa obe strane završio je u mreži.

Izabrane vesti

Prvi su do gola stigli Urusi u 29. Minutu meča. Strelac je bio fudbaler Atletiko Madrida Hoze Marija Himenez.  Jako dominantan skok posle kornera i velika radost za Urugvaj na polovini prvog perioda.

Za Paragvaj jebilo veoma bitno da izjednači pre odlaska na odmor, i u tome je i uspeo. Igrao se 44. Minut kada je Lukaš Barios uzvratio protivniku, a kako drugo do glavom posle prekida. Lopta je ubačena iz kornera, a Barios je zakucao loptu pod prečku gola Fernanda Muslere.

U drugom poluvremenu nije bilo pogodaka, tako da je posle ovog meča Paragvaj otišao na prvo mesto grupe B sa pet osvojenih bodova. Urugvaj je treći i deli to mesto sa Argentinom koja ima utakmicu manje. Leo Mesi i drugari se sastaju sa Jamajkom, pa je realno očekivati da pobedom odu na prvo mesto, da Paragvaj bude drugi, a Urugvaj treći.

Kopa Amerika:
Urugvaj – Paragvaj 1:1 (1:1)
/Himenez 29 – Barios 44/

(FOTO: Starsphoto)


tagovi

ParagvajLukas Barioskopa amerika2015Kopa AmerikaHoze Himenez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara