Navijači Genta (©Reuters)
Navijači Genta (©Reuters)

Gent, Tromse i River Plejt donose najveće kvote na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.07.24. | 11:32

Nigde nećete naći veće

Nedelja je tradicionalno bogat dan kada su fudbalska dešavanja širom sveta. Brojne lige su počele, pa je kladioničarska lista sve bogatija. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na River Plejt u Argentini i Tromse u Norveškoj, te dvojka na Gent u Belgiji. Te tri kvote nigde neće biti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

U Belgiji je u toku 1. kolo šampionata, ali Gentu će ovo biti drugi takmičarski meč u sezoni. Prvi je odigrao pre tri dana, u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije je savladao Vikingur sa Farskih Ostrva sa 4:1. Doduše, slabo je otvorio tu utakmicu, gubio je, pa tek onda se razigrao i došao do ubedljivog trijumfa uz dva pogotka Hong Hjun Suka. Na toj utakmici svih 90 minuta za Gent je odigrao nekadašnji srpski reprezentativac Stefan Mitrović, kojem će današnji meč sa Kortrajkom verovatno biti posebno značajan. On je u sezoni 2012/2013 igrao baš za svog današnjeg protivnika.

TROMSE - KRISTIJANSUND (NEDELJA, 17.00), KEC 1,65

Okršaj timova koji su konkurenti u borbi za opstanak. Obe ekipe imaju po 17 poena, isto kao trenutni davljenik Sarpsborg, s tim da su odigrali različit broj utakmica. Kristijansund 15, Tromse 16. Kristijansund je vezao tri meča bez poraza (dve pobede i remi) pre nego što je u prošlom kolu pre dve nedelje poražen na gostovanju Vikingu (0:2). Tromse je svoj poslednji meč odigrao 21. jula, slavio je na gostovanju Stromsgodsetu sa 1:0. U prvom duelu u sezoni, sredinom aprila, Kristijansund je savladao Tromse sa 1:0.

RIVER PLEJT – SARMIJENTO (NEDELJA, 23.30), KEC 1,35

Oproštajni meč Martina Demikelisa. Strateg River Plejta je postigao sporazumni dogovor sa upravom oko raskida saradnje usled loših rezultata i na klupi Milionera će sedeti samo još noćas. River je od završetka Kopa Amerike, tokom koje je trajala pauza u prvenstvu Argentine, odigrao 2:2 sa Lanusom i izgubio sa 2:1 od Godoj Kruza. Posle sedam kola aktuelni šampion Argentine ima samo 10 bodova i 11. je na tabeli. Noćas će ugostiti Sarmijento, koji je pobedio na tri od poslednje četiri prvenstvene utakmice i sada je 13. na tabeli, takođe sa 10 poena. Od povratka sa pauze Sarmijento je izgubio od Rosario Sentrala (2:4) i pobedio Rasing Klub (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara