Generalka za Vošu

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.02.20. | 09:01

Od 13 časova po srpskom vremenu, u sportskom centru Belis u Beleku, rival crveno-belih biće Rubin iz Kazanja

Danas je poslednji dan priprema fudbalera Vojvodine u Beleku. U proteklih 12 dana crveno-beli su vredno trenirali i odigrali pet prijateljskih utakmica, a danas će imati generalnu probu pred povratak kući i početak drugog dela sezone, koji je zakazan već za narednu nedelju.

Od 13 časova po srpskom vremenu, u sportskom centru Belis u Beleku, rival crveno-belih biće Rubin iz Kazanja, trenutno 13-plasirani tim u ruskoj Premijer ligi i klub čija se vrednost prvog tima procenjuje na oko 52,180.000 evra. Rubin je osvojio pet trofeja, među kojima su dve titule, jedan Kup i dva Superkupa Rusije, pri čemu su svi osvojeni u periodu između 2009. i 2012. godine. 

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba ovog tima je poznati ruski trener Leonid Slutski, koji je ranije u karijeri sedeo na klupi CSKA iz Moskve, Hala, Rostova, Vitesea, a bio je i selektor Rusije. On na raspolaganju ima tim koji je sastavljen pretežno od domaćih igrača, ali među njima su i po dvojica fudbalera iz Hrvatske i Gruzije i po jedan iz Brazila, Švedske, Ukrajine i Danske, kao i srpski internacionalac Darko Jevtić, nekadašnji član Bazela i Leha iz Poznanja.

Prema rečima šefa stručnog štaba Vojvodine Nenada Lalatovića, Rubinu će se danas suprotstaviti jedna postava crveno-belih, koja će dobiti priliku da odigra svih 90 minuta i biće sastavljena od igrača koji nisu nastupili na jučerašnjem prijateljskom meču protiv Frajberga.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara