Gazda Rijeke: Da imam 30.000.000 evra i 30.000 gledalaca na svakoj utakmici, bio bih 20 bodova ispred Dinama (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.04.24. | 12:32

Peckanje Hajduka 'iz drugog plana'...

Prvi čovek Rijeke Damir Mišković kazao je u intervjuu za "Sport nedeljom" da bi rado na Rujevicu doveo Marka Livaju kada bi imao dovoljno novca. On je takođe poručio kako se po medijima svašta možete čuti i pročitati, a na spekulacije da Marko Pjaca ide u Dinamo, odgovorio je da bi u tom slučaju pokušao da dovede Martina Baturinu i Bruna Petkovića.

Jasno je bilo da Mišković govori neobavezno, sve je ličilo na opušteno ćaskanje sa voditeljem, međutim bilo je i ozbiljnih konstatacija, odnosno poruka. Jedna se ticala poređenja sa budžetom Rijeke i Hajduka, te splitske navijačke baze.

Izabrane vesti

"Da imam 30.000.000 evra, koliko je bila Hajdukova potrošnja prošle godine, i da imam 30.000 navijača svaku utakmicu, mislim da bi mi Dinamo bio uza nas barem 20 bodova".

Podsetimo, Dinamo je jučerašnjom pobedom u Varaždinu preskočio Rijeku i po prvi put prenoćio na vrhu tabele. Međutim momci Željka Sopića već večeras mogu da se vrate na prvo mesto, i to će učiniti ukoliko dobiju Lokomotivu u Zagrebu.

Idućeg vikenda na programu je veliki derbi na Rujevici, gde gostuje Dinamo...

"Draža mi je pobeda nad Dinamom jer nam oni nikako ne leže. Pogledaš na sat, 2:0 u 15. minutu za njih. I tako stalno. S Hajdukom nam je nekako lakše. Menjali smo i trenere i igrača, izgleda kao da nam tamo na Maksimiru ne odgovara vazduh, moraćemo da vidimo... Ali mislim da ova ekipa može da ih dobije. Ovi momci nemaju taj strah".

Poslednji put Rijeka je Modre dobila u ligaškom meču kod kuće pre četiri godine. Bilo je 2:0.



tagovi

Marko PjacaMartin BaturinaBruno PetkovićDamir Mišković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara