Komentari na vest

Garnaćo između ljubavi i mržnje jer je “preorao“ belu tačku: Kakav odvratan lik, ovako se ponaša balavac

Г

Гост

pre 7 meseci

Кад су други ово радили били су вам "сналажљиви" Ал кад је Јунајтед у питању ваша мржња не престаје
B

Blek Stena

pre 7 meseci

Ne treba komentarisati nacije jer svuda ima dobrih i loših,ali ova fudb.reprezentacija Argentine sve goli šljam osim Mesija i još ponekog. Ono ponašanje u Kataru dolikuje nekoj bagri sa ulice. Nije čudo što ovo radi baš Argentinac!!!

ZetaReticuli

pre 7 meseci

Navijači Zvezde se sigurno sećaju one oranice u Kopenhagenu, kad su se tamo šutirali penali, izvođač je stajao do kolena u blatu. Tako da, s obzirom kako im je kući, verovatno su navikli na ovakve rupe
g

gost....

pre 7 meseci

Vidi to sta se pise u tekstu, United se branio 70 min od koga ljudi imali jednu sretnu sansu u prvi pet min i nist vise do penala.Nije ni United igrao nest u prvom ali u drugom pol mnogo bolje pozzz

dejan81bgd@gmail.com

pre 7 meseci

Nepismen si
K

Karlach

pre 7 meseci

Naočare pod hitno, delaj na vreme.
D

Dejani

pre 7 meseci

U danasnje vrijeme kada postoje kamere ovo vrijedi suspendovati
c

cao cao

pre 7 meseci

Novinaru koji je pisao tekst krivo sto je Man. Utd pobedio. Bice da je pao na gg :))))
G

Gost46

pre 7 meseci

Kako nije Pankov promasio protiv njih u onom blatu? A svi su kukali kako je izrovana bela tacka? Nego je to nesto drugo u pozadini.
B

Bon.Jovi_985

pre 7 meseci

Sva sreća pa nije ovaj promašio gol inače bi bio skandal. Nekada bi taj Man Utd posle ovoga kaznio svog igrača jer to ne priliči legendama koje su gradile taj klub. Baš juče su jednu takvu i ispratili ali to je već neko drugo vreme....
G

G

pre 7 meseci

Dobro kazes neko drugo vreme,a vidi se i po broju minusa koje si dobio.Neko drugo vreme.
f

fgf

pre 7 meseci

U šta se pretvorio nekada gigant svetskog fudbala.. Za vreme Ser Aleksa to je bre bio tim da se naježiš sa fenomenalnim igračima. Danas igra kurta i murta, prosto mi se gadi ovaj klub, a nekad sam navijao za njih.
P

Pedja108

pre 7 meseci

Ovo naravno da je uticalo na izvodjenje penala. To sto neki pisu da nema veze, uopste nije. Kopanjem po mestu izvodjenja, stvara se kao mala rupa, lopta malo vise ulegne, pa kad se sutne, ne ide kako je trebalo.
k

kolodin

pre 7 meseci

Potomci fašista... Nema podmuklije nacije od Argentinaca
B

Baxter88

pre 7 meseci

Bukvalno! Gledam Ikardija, vrhunski igrac, majstor i uzme i onako potcenjivacki i bezobrazno bocne penal jednom Bajernu!? Zato je masinerija dala gas i raznela ih usred Istanbula!
n

naivci

pre 7 meseci

Da, a kad to radi Dragovic od kako je dosao u Zvezdu kod svakog penala, onda je srbenda. Tada niko ne obraca paznju na takve stvari. Mozda su oni najgori narod, ali licemernijeg od nas u vasioni nema.
@

@baxter88

pre 7 meseci

Ja ne verujem sta pises, pa jel branio neko golmanu da ostabr na sredini, uhvati zivu i obruka ga, sad ne smes vise ni loptu nekom gurnuti kroz noge odmah te optuze da ponizavas nekog
Б

Блок

pre 7 meseci

У првом тиму јер овај склоњен ,овај има проблеме ван терена ..брате гледаш ли то фудаал ? Или пишеш напамет ...Ентони је нула и кад није имао те проблеме био је ужас .Санчо солидан али ни близу као у бвб ,од обојице боље игра Гарнаћо.
K

Karlach

pre 7 meseci

Kao da je prvi koji je to radio, znam gomilu situacija gde je neko rčkao belu tačku pre penala. Ali da, ovo je Junajted pa ajmo da pravimo slona od miša.
Б

Блок

pre 7 meseci

Баш сам помислио синоћ док траје провера,да л неко "оверава" белу тачку
i

izointer32

pre 7 meseci

A sigurno su zbog toga promasili penal. Sut je bio dobar ali odbrana jos bolja
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Ovo je najidelniji sut za golmana, penal se puca ili po zemlji ili pod precku.
C

Cnm

pre 7 meseci

Samo po novcaniku udariti i par meceva da bude suspendovan. Zaradjujes tolike milione, imas mogucnosti i privilegije koje nema 99% ljudi, utices na milione klinaca a ne mozes bar za tih 90 minuta da se ponasas kao covek. Mali sm.rda.
b

bobinho

pre 7 meseci

Totalno nbt stvar svakako lik je šutnuo lepo desno golman ga je pročitao odbranio i to je to, samo dzabe se sad mlati prazna slama...
П

Паун

pre 7 meseci

За промашен пенал је увек "крив" извођач. Колико год ми Гарначо био антипатичан, тотална је глупост да је нешто утицао на промашен пенал колико год копао око тачке.
m

maka995

pre 7 meseci

Eh, a dok ni bilo VAR-a i silnih kamera, dok je fudbal još ima tu čar, stari kovovi od fudbalera su koristili svakojske trikove da dovedu tim do pobede. A sada kad su se smestili u fotelje da komentarišu, to im odjednom smeta.
д

домаћин

pre 7 meseci

Ау љуби вас брат шта ви пишете ахахахахахахахаххаа.Каже гарначо игра само зато јер Санчо не игра, легенде тај Санчо би требало да игра прву пре рашфорда какав тек црни Санчо.Дечко синоћ,а и генерално увек кад уђе направи дупло више него рашфорд,да му некада фали концетрације у завршници да то је тачно,али људи дечко има 18 година.Поента је што он увек кад уђе стално се дешава нешто око њега,увек нешто направи и дечко је озбиљан таленат.Не видим разлог зашто не би могао да почне неку пре рашфорда,јер рашфорд мало почиње да постаје јако безобразан са том његовом себичности,а и генерално од почетка сезоне готово да апсолутно ништа није направио.
K

Kleo

pre 7 meseci

Vrhunski covek i sportista, kao i vecina latinosa. Pozvati ga u reprezentaciju sto pre, bice idealan dodatak njihovom golmanu, De Polu, Encu Fernandezu, itd.