Galijani: Zvao sam Ibru i dao mu ponudu

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.12.19. | 13:04

Berluskoni se nije šalio, izgleda...

Kada su juče Silvija Berluskonija pitali za komentar povodom izvesnog povratka Zlatana Ibrahimovića u Milan, prevejani lisac je pokušao da "zapali" medije: "Dolazi u Milan? Više bih voleo da dođe u Moncu".

Nije ta izjava izazvala previše pažnje u italijanskim medijima, malo ko je ozbiljno shvatio ono što je don Silvio kazao, međutim Adrijano Galijani danas je "podgrejao" priču izjavivši "da se predsednik nije šalio, te da je Monca zaista poslala zvaničnu ponudu Minu Rajoli".

Izabrane vesti

Podsetimo, Berluskoni je nedavno kupio Moncu i postavio svog najboljeg saradnika za generalnog direktora, a ovaj obećao da će klub kroz dve godine igrati u Seriji A. I obećanje je naveliko počeo da ispunjava. Monca je trenutno ubedljivo prva u jednoj od tri grupe Serije C, ima samo jedan poraz i niko je neće zaustaviti na putu do drugog ranga italijanskog fudbala...
"Nakon što mi je Berluskoni dao dozvolu za to poslao sam ponudu Rajoli", kazao je Galijani za Korijere dela Sera. "Šta je rekao Mino? Predložio mi je da ja direktno razgovaram sa Ibrom i da mu iznesem naš predlog. Tako sam i uradio. Naša ponuda glasi: ugovor na dve i po godine. Rekao sam Zlatanu: Dođi kod nas, u Seriji C bićeš samo šest meseci. Već sledeće sezone igraćeš Seriju B, a onda se vraćamo u Seriju A".     

Zlatan Ibrahimović je slobodan agent otkako je napustio LA Galaksi. Na njegov račun stiglo je mnogo ponuda. Pre nekoliko dana moglo se čuti da je odbio nekoliko iz Premijer lige, jer je već odlučio da se vrati na San Siro. Bolonja je otpala, Napoli i Roma, navodno, još nisu odustali, međutim sve osim njegovog skorog potpisa za Milan predstavljalo bi veliko iznenađenje.

Od zvučnijih imena ta Moncu igra nekadašnji štoper Parme i Milana Gabrijel Paleta.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara