Granit nije toliko čvrst, Gomelj ne prebacuje minus

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.05.20. | 11:57

Danas tri meča u Belorusiji 2

Ako ne znate šta da radite za vreme karantina i samoizolacije, onda ne brinite i gledajte fudbal. U redu, top turniri su suspendovani i dugo neće biti bitaka u Ligi šampiona, Premijer ligi i ostalim najkvalitetnijim takmičenjima. Međutim, fudbal se odavno već igra u Belorusiji, a nedavno je startovala i druga liga ove zemlje. U okviru 3. kola Prve lige danas su na programu tri duela.

Od 14.00 na teren izlaze Sputnjik i Granit. Gosti su se na kraju prethodne sezone našli u gornjem domu, ali bi ove mogli da imaju dosta problema ako nastave sa partijama iz uvodna dva kola. Zabeležili su dva poraza, i da gomila timova nije kažnjena oduzimanjem bodova, već sada bi bili u zoni ispadanja.

Izabrane vesti

Sputnjik sa druge strane ima pobedu i remi, ali ne igra previše efikasno (gol razlika 2:1). Dosadašnji međusobni okršaji takođe nisu doneli previše pogodaka – dva na poslednje dve utakmice. Kec je sasvim realan, a možete ga pojačati malim brojem golova.

Dva sata kasnije na megdan će Krumkači i Gomelj. Gomelj ne stoji dobro na početku sezone. Prošlogodišnji prvoligaš je odlukom beloruskog fudbalskog saveza prvenstvo startovao sa minusom od pet bodova, a poraz i remi u uvodna dva kola svakako mu nisu pomogli da "prebaci" nulu.

Krumkači sa druge strane "gura" odlično. Domaćin je prošle sezone završio na sredini sezone, ali bi ove, ako je verovati startu na kome ima dva trijumfa, mogao da se izbori za status prvoligaša. Ubedljive pobede od 4:0 i 4:1 stavljaju ga u ulogu favorita. Međutim, kada su se pre tri godine ova dva tima sastala u istom ovom rangu, Gomelj je oba puta slavio.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara