Nikola Zalevski (Reuters)
Nikola Zalevski (Reuters)

Galatasaraj izgubio trku za Kostića i našao zamenu u Rimu

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.09.24. | 10:23

Konačna odluka je na igraču

Filip Kostić je sinoć doputovao u Istanbul gde ga čeka potpis za Fenerbahče, a gradski rival Galatasaraj se okrenuo drugim rešenjima.

Iako je Galata prva pokazala interesovanje za Srbina, Fener je bio brži i konkretniji. Ostaje upražnjeno mesto pored leve aut-linije i Galata planira da ga popuni Nikolom Zalevskim iz Rome.

Izabrane vesti

Mladi Poljak igra na poziciji levog „vingbeka“, ali može da odigra i kao klasično krilo u Galatinoj formaciji 4-2-3-1. To mesto je upraženjeno odlaskom jednog od najboljih igrača Kerema Akturkoglua u Benfiku. Otišla je i njegova alternativa Vilfred Zaha pa je novi igrač na levom boku zaista neophodan.

Zalevski je dete Rome, afirmisao ga je Žoze Murinjo, ali kod Danijelea de Rosija su mu redukovane minutaža i uloga. Roma je celo leto bila otvorena za njegov dolazak i imala ponudu PSV Ajndhovena tešku 9.000.000 evra, ali je igrač odbio selidbu u Holandiju. Ušao je u poslednju godinu ugovora i rimski klub se nada da ga neće izgubiti za džabe narednog leta. Vučica je dala zeleno svetlo Turcima da pregovaraju i da unovči Poljaka.

Sada je sve na igraču koji ima nekoliko dana da prihvati ili odbije ponudu iz Turske gde prelazni rok traje do 13. septembra.


tagovi

Nikola ZalevskiLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara