©Reuters
©Reuters

Galager u vakuumu između Londona i Madrida, Čelsi kupio povratnu kartu

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.08.24. | 01:37

Budućnost veznog igrača u magli

Aktuelno leto ostaće u sećanju Konoru Galageru kao ružan san. Kako god da se završi saga oko fudbalera Čelsija i njegoog prelaska u Atletiko Madrid izvesno je da će reprezentativac Engleske zažaliti dan kada je ušao u pregovore sa Jorgandžijama.

Iako su svi detalji transfera vrednog 40.000.000 evra već bili utaačeni, a fudbaler uveliko u Madridu, čitava priča u potpunosti je promenila tok usled limita španskog kluba kada su u pitanju plate.

Izabrane vesti

Situacija u kojoj se ne vidi jednostavan izlaz unela je dozu napetosti i neizvesnosti, te je londonski klub kupio kartu Galageru da se u utorak vrati u Englesku. Činjenica da je centralni vezni fudbaler u Španiji od četvrtka i da u međuvremenu nije viđen podvig bila je povod da Plavci povuku potez.

Procena čelnika Atletika je da bi problem bio rešen u naredna dva ili tri dana, dok se istovremeno otvorila opcija doviđenja Žoaa Feliksa na Stamford Bridž. Kako ističe portugalski O Žogo dva kluba su počela pregovore oko povratka sjajnog ofanzivca u londonski klub i Plavci su spremni da za ovaj transfer izdvoje 65.000.000 evra od kojih bi 35.000.000 odmah platili, dok bi preostali iznos isplatili kasnije.

Pretodno, smetnje na vezama dva kluba uticale su da se Samu Omorodion vrati u Madrid i da njegov prelazak u Čelsi propadne. Prodaja 21-godišnjeg igrača za oko 40.000.000 evra u projekcijama je trebalo da amortizuje ulaganja u Galagera koji je prema pisanju španskih medija već stavio paraf na ugovor, međutim iz aktuelne situacije ozvaničenje transfera engleskog veziste očigledno je daleko od realizacije.


tagovi

Konor GalagerŽoao FeliksČelsiAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara