Adem Ljajić
Adem Ljajić

Fudbalska groznica drma Pazarce – ultra(s) iznenađenje za Adema Ljajića (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.09.23. | 09:59

Najvatrenije pristalice Plavih već počele da slave

Glavni događaj večeras na Gradskom stadionu. Tamo se očekuje prava fešta kada Adem Ljajić istrči na prvi trening Novog Pazara. Ali najveći potpis u istoriji kluba iz grada sa Jošanice već je zapalio Pazarce. Žurka će očigledno trajati danima.

Počelo je još kada je gradom prostrujala glasina da se bivši igrač Partizana, Rome, Intera, Bešiktaša – da ne nabrajamo sada sve – vraća u rodni grad. Nastavila se i veče pre zvanične promocije.

Izabrane vesti

Pre ljubitelja "najpopularnije sporedne stvari" na Gradskom stadionu (večeras, 20.00), najuspešnijeg Novopazarca sa fudbalskom loptom dočekali su najvatreniji navijači i njegovi prijatelji.

Na putu do Gradskog stadiona, gde je kasno sinoć u klupskim prostorijama potpisao pristupnicu Plavima, Ljajić se zaustavio ispred zidina novopazarskog Bedema.

Zajedno sa vernim pristalicama Novog Pazara, pevao je navijačke pesme i u dobrom raspoloženju započeo novo poglavlje u karijeri, u čaršiji iz koje je pre više od 18 godina krenuo put Partizana.

Posle sporazumnog raskida ugovora sa turskim Karagumrukom, Ljajić je dan pre kraja prelaznog roka u Srbiji stavio paraf na jednogodišnji ugovor sa trenutno 11. timom Mozzart Bet Superlige. Sa Ljajićem i Sejdubom Sumom pozicija bi morala da se popravi, a nadaju se svi u gradu da će rezultati biti oplemenjeni i lepršavom igrom.

No, o tom - potom. Sad je vreme da se slavi.



tagovi

Adem LjajićFK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara