Šta može PSŽ na Alijanc areni? Siti se gosti u Lionu

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.04.20. | 12:55

Danas na programu 13 utakmica u okviru fudbalskih simulacija

Planeta je u karantinu usled pandemije koronavirusa, ali se kladionica MOZZART potrudila da "potera" loptu, makar virtuelno.

U ponudi je simulacija mečeva koji bi se igrali da sve nije stalo. A važno je znati da su rezultat i kretanje događaja na meču čisto simuliranje, odnosno predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, ukoliko se kladite na meč između Bajern - PSŽ, podaci koji su prikazani mogu biti sa meča Everton - Bornmut, koji je odigran pre dve godine.

Izabrane vesti

Dakle, krajnje inovativan, zanimljiv i odličan način da prebrodite fudbalski vikend, koji je zbog aktuelne situacije takav, kakav jeste.

Fudbalske simulacije

Ujedno, ovaj način igre omogući će vam da uhvatite sjajne kvote i velika iznenađenja. Jer, da se ne lažemo, i te kako će ih biti. Možete da se kladite na konačan ishod, golove, prelaze, uživo... Sve je dostupno i vama nadohvat ruke putem mobilne aplikacije ili zvaničnog sajta kladionice MOZZART!

Večeras ćemo moći da uživamo u simulaciji 13 utakmica u Ligi šampiona, plej-autu austrijske Bundeslige, ruskoj Premijer ligi i poljskoj Ekstraklasi. Podsećamo vas da je u pitanju simulacija, pa pustite mašti na volju. Može da se isplati...

Sve mečeve možete ispratiti na narednom linku, koji će biti aktivan po startu planiranih mečeva.

/ rezultate možete pratiti na sofascore.com /

RASPORED SIMULACIJA ZA UTORAK

LIGA ŠAMPIONA
AUSTRIJA 1, PLEJ-AUT
RUSIJA 1
POLJSKA 1


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara