Branko Radujko (©Starsport)
Branko Radujko (©Starsport)

FSS u petak o “kadrovskim pitanjima”: Radujko najbliži mestu genseka

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.09.24. | 15:08

Nema naznaka da je ugrožena i pozicija selektora Srbije

Prva tema fudbalske Srbije posle najnovije reprezentativne pauze – ima li Dragan Stojković Piksi i dalje poverenje Saveza da vodi reprezentaciju Srbije. Međutim, neka druga kadrovska pitanja biće prioritetna na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije koja je zakazana za petak.

Baš pod tim imenom, jer ima u Savezu mesta koja treba urgentno popuniti. Nedavno je smenjen Jovan Šurbatović, pa je ta pozicija generalnog sekretara ostala upražnjena, a funkcija čeka, kako saznaje Mozzart Sport, Branka Radujka, sadašnjeg direktora Uprave carina.

Izabrane vesti

Radujko će ipak podneti ostavku na tu funkciju, pa se njegov dolazak na mesto prvog operativca FSS smatra izvesnim i mogao bi da se desi već koliko preksutra. Mada nas je istorija naučila da se na Terazijama stvari brzo menjaju. Ovog puta ne bi trebalo da bude prevelike drame.

Inače, Branko Radujko se često pominjao kao kandidat za funkcije unutar Fudbalskog saveza Srbije, čak se i nedavno govorilo da bi trebalo da postane, zajedno sa Dragoljubom Zbiljićem, novi potpredsednik srpske Kuće fudbala. Međutim, preovladalo je mišljenje da bi bilo bolje da preuzme upražnjenu fotelju generalnog sekretara.

Nije nemoguće ni da se pod tom tačkom “kadrovska pitanja” potegne i rad selektora Stojkovića, ali za sada nema naznaka da je njegovo radno mesto ugroženo.

Iz vrha države su nedavno najavljene velike promene u brojnim sportskim savezima i renoviranje u FSS je već uzelo maha.



tagovi

FSSBranko Radujko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara