Komentari na vest

FSS će reagovati na napade – sledeće nedelje

П

Пихи

pre preko 2 godine

Очекујемо оштар сет санкција
N

Noke

pre preko 2 godine

Nije sportski korektno da igraci i sturcni stab trpe posledice zbog jednog coveka koji prica u ime kluba o svojim licnim problemima sa selektorom. Svima je poznato da je Piksi isterao Kostadina Terzica, sina Zvezdana Terzica, iz FSS. Ovaj ce da ga proziva i provocira na svakom cosku i sad treba da ekipa izpasta? Nije korektno ali sa druge strane bi to bio veliki argument da se kriminalac poput Terzica najuri iz fudbala. I nije on jedini, ima tu jos njih koje treba pocistiti!
S

Sale555

pre preko 2 godine

Koji FSS? Onaj sto je u stanju VD vec godinu dana? Bez legitimnog predsednika, bez legitimno izabranog rukovodstva? Ko ce reagovati? Zjeka i Bjeka? Treba ih jos jace napasti.

Norwegianviking

pre preko 2 godine

Kao zvezdas mislim da je terzic pretero i mora na 1 god sus....
D

Dexiii

pre preko 2 godine

Mozete nam staviti soli na rep,krenuli smo naprijed i necemo stajati
D

Dexaman

pre preko 2 godine

Dok se usaglase, dok se dogovore, pa da povedu računa da nekog slučajno ne povrede svojim saopštenjem ili ne daj bože kaznama i tako... A svi su manje-vise ista fela...čast izuzecima!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Evo samo neka VAR stalno bude ukljucen i kad se koriste laseri da se izvodjenje penala pomeri na drugu stranu,sve u skladu sa pravilima.
S

SimaSmarac

pre preko 2 godine

Dosadan si sine, vrtis isti komentar 100 puta na svaku vest...odmori malo...
c

c c c

pre preko 2 godine

a ko ce se to baviti, vd uprava, Piksijev samoproglaseni predsednik
t

trla baba lan

pre preko 2 godine

ma sta ce reagovati ?? kopaci ce im se pojaviti vec sutra u kancelariji ...imas drzavu koja stoji iza zvezde koja crna reakcija . Kome da se zalis , kome da se obratis ?? oni su bre zabranili policiji da radi na basket finalu , o cemu dalje ??

Sakur

pre preko 2 godine

4 godine je sve bilo lepo i bajno niko se nije bunio zvezda sampion,cim jedne sezone nije na prvom mestu krece haos,tako da moj je predlog da se nase prvenstvo ne igra zvezdi svake godine sampion i svima super
@

@nakur

pre preko 2 godine

Evo budi jednom realan, kao neko ko voli svoj klub smatras li da ova kanta od ekipe moze biti lider i to sa najboljom odbranom? Svi pljujete Jojica, Lazara, Miljkovica...o ova dva klovna u odbrani da ne diskutujemo...nemaju kvalitet a gol niko ne moze da postigne protiv njih? Pa ekipa koju je vodio Savo sa Asanom, Sumom, Sadikom je 3 puta kvalitetnija od ove... Evo poslednja tri jola ste odigrali posteno i odmah frka?

Gost17

pre preko 2 godine

Mnogo me boli uvo za zvezdu i partizan. Živela reprezentacija Srbije. Bravo Piksi. Podrška protiv lopova i ova 2 kluba!!!

gemathegreat

pre preko 2 godine

Kao i mene za reprezentaciju kad dodje do Zvezde. Bog, Zvezda pa mnogo mesta prazno pa svi ostali kako se poredjaju.
M

Miliona

pre preko 2 godine

Kakve odluke bre, oduzeti 5 do 10 bodova, i nikad vise se nece pomenuti FSS, cao. Svaka mera predjena.
M

MarkoniPFC

pre preko 2 godine

Sada ako je ovo normalna drzava a nije i ako se prate neka pravila Tvorza treba da se ladi 6 meseci sigurno jer se nakupilo dosta njegovih ispada za koje nije sankcionisan i jos neku lepu kaznu da plati a ako moze da se i ovi nasi jave nesto sada pa da svi idu na odmor i da mi odmorimo od njih lepo.
@

@Markoni

pre preko 2 godine

Kao Zvezdas ti kazem da bih voleo da ga kazne...njega licno, zbog izjava... Ali mislim da bi i Stanoje trebalo biti makar opomenut za raspirivanje vatre izjavama "da ce ici pred skupstinu ako ga ostete na nekoj tekmi", kao i za analiziranje sudjenja na Zvezdine dve utakmice pre Derbija... Kao i svuda u svetu je zabranjeno komentarisanje sudjenja, i sad kao reakciju i Stankovic kometarise penal.... Treba poceti kaznjavati i jedne i druge, mora se znati neki red...ovo je daleko otislo!
T

Treba

pre preko 2 godine

Iako sam navijač Zvezde mislim da je Terza preterao,imamo i mi grešaka ali mislim da mu slijedi suspenzijai
D

Dr No

pre preko 2 godine

Evo jednog predloga. Zašto se ne bi javno pustila komunikacija VAR sobe i sudije i na taj način videlo šta je ko tu radio. Na taj način videlo bi se ko je odgovoran i ko je šta uradio. Da vidimo ima li hrabrosti za tako nešto.
b

bilo je

pre preko 2 godine

U magazinu ls reci o tome da se razgovori sa var sobom snimaju e sad da li je to slucaj i u nasoj imitaciji od lige treba saznati..

Dj_97

pre preko 2 godine

Negde nije moguće snimiti razgovor glavnog sudije i sudije u VAR sobi, jer ne radi VAR do 28. minuta utakmice, a dva ključna detalja de dogode pre tog 28. minuta. Poštenjačinama iz Ulta kopa to izgleda odgovara, ali samo na njihovim utakmicama i naravno u njihovu korist. SUSPENZIJA ZA TERZU ŠARLATANA!
@

@Dj 97

pre preko 2 godine

Sine zali se polupostenomnBjeki sto nije radio VAR protiv Cuke... Jel moze tvoj nazovi mozak da skapira da je VAR soba u Pazovi i da za funkcionisanje i konekciju je odgovoran iskljucivo FSS! Ko im je kriv kad su kupili kineski VAR, a visak love gurnuli u dzep... Zali se Bjeki i prestani da spinujes i da se blamiras!
z

zbog ovakvih

pre preko 2 godine

Lupetanja i neosnovanih napada da im se oduzmu bodovi kao kad su partizanu otimali bodove kad se sa razlogom zalio. Sramotno da kad god nisu prvi na tabeli neko se urotio protiv njih. Alo pre 5 godina se poslednji put desilo da nisu prvi u ling longu i tad su izmisljali kako su ih vozdovac, sudije, kokezanija i partizan krali
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sa kojim razlogom?Misliš na one izjave Radmila Mihajlovića ili Janjuša o tome kako je kupljena utakmica sa Željezničarom?Ovi što su priznali da su postavili Pantelića protiv zakona i sad preuzeli opet Fss bez izbora,sad treba da budu simbol poštenja.
n

ne, odnosi se

pre preko 2 godine

Na april 2018te kada su oduzeli bodove partizanu i zvezdi jer su se zalili na rad saveza od toga partizanu skroz nepravedno jer je ta sezona 17/18 bila najkriminalnija u osvetnickom zvezdinom ruganju srpskom fudbalu i sportu u srbiji uopste pa su partizanove zalbe bile skroz na mestu i opravdane.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Toncev suspendovan 9 meseci. Da vidimo koliko ce Terzinjo.
a

asi

pre preko 2 godine

Bio je on vec suspendovan ali je rekao da ga kazna ne zanima i da se nece pridrzavati kazne i niko mu nista nije mogao. Zna se ko ga je doveo,ko ga podrzava. I ako neko sumnja da ce CZ biti prvak ove godine on je naivan. Sve je rezirano u jednoj kuhinji,videce to svi. Nema postene igre kad je velika lova i interesi mocnika u pitanju.
@

@Djurdja

pre preko 2 godine

Toncev je ulazio u svlacionicu kod sudija, i pretio im...to je daleko ozbiljnije nego sto Terza sa jedne, a Vazura i Ilijev sa druge strane laju!
G

Gostims

pre preko 2 godine

ko krene na selektora treba mu se bodovi uduzeti bilo to zvezda ili partizan.
R

REALNO O

pre preko 2 godine

A čiji si ti navijač?