Frustrirani Prijović napušta Al Itihad: Kasni mu plata, nema ko da mu da loptu...

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.10.19. | 15:03

Razvoj prate PAOK i Sporting iz Lisabona

Epizoda Aleksandra Prijovića u Saudijskoj Arabiji trajaće kraće nego što je bilo ko i pomislio! Potencijali reprezentativac Srbije je u januaru ove godine potpisao basnoslovan ugovor sa Al Itihadom , koji mu je garantovao godišnju zaradu od 27.000.000 miliona evra. Sa bonusima Prijović je mogao da zaradi i fantastičnih 40.000.0000 evra, ali...

Izgleda da na bliskom istoku ne teku baš med i mleko, odnosno da se Prijović uverio u ne baš profesionalni odnos koji poslodavci u Arabiji imaju prema fudbalerima. Grčka „gazeta“ pod vinjetom ekskluzivno objavila je informaciju da će snažni srpski napadač u januaru gotovo sigurno napustiti Al Itihad.

Izabrane vesti

Isti list navodi da su veliki problemi za Aleksandra Prijovića očeli dolaskom novog rukovodstva. Čelnici koji su preuzeli rukovođenje Al Itihadom ne žele da preuzmu obaveze prethodne uprave. To je dovelo do toga da Aleksandru Prijoviću Al Itihad u ovom trenutku duguje nekoliko mesečnih plata. Takođe, bivši predsednik kluba za koji je igrao Aleksandar Pešić, Leob Naser imao je vrlo emotivan odnos sa popularnim Prijom. Gledao ga je kao sina, što se ne može reći za novo rukovodstvo.

Istovremeno, igrački kadar Al Itihada je promenjen. Tim je ostao bez Rodrigeza, a Aleksandar Prijović bez proverenog pakera. Zbog toga snažni Srbin igra vrlo promenljivo u ovoj sezoni. Na šest mečeva postigao je samo jedan gol. Gazeta piše da je Prijović zbog svega navedenog frustriran i da će u januaru promeniti klub, bez obzira što ima važeći ugovor do 2023. godine.

Naravno, PAOK  je primarna opcija kada je reč o klubovima iz Evrope. Prijović je igrao odlično za taj klub, postigao mnogo golova, navijači ga obožavaju... Razvoj situacije prati iz Sporting iz Lisabona.

Pogledajte novu epizodu serije EKIPIZZA.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara