Komentari na vest

Francuski velikan izbačen u treći rang, vlasnici Liverpula kao potencijalni spasioci

e

eh

pre oko 2 meseca

Sad im uzmite onog Vipotnika
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Ovde vlada cenzura.
F

Fakt

pre oko 2 meseca

Zamislite da kod nas moraju da se ispunjavaju garancije?!Pa mi ne bi imali 8 ekipa u prvenstvu a druga liga ne bi ni postojala!
b

bostan

pre oko 2 meseca

vlasnici Liverpula ne kupuju igrače, nego druge klubove.
B

Bon.Jovi_985

pre oko 2 meseca

Koliko se ja sećam tog meča, sve je bilo kako treba dok Bajković nije samoinicijativno izleteo i napravio jedan od najglupljih penala koji sam video. Do dana današnjeg su ljudi podeljeni na one koji veruju da je namestio i one koji misle da je on stvarno toliko glup da napravi takav penal.
h

halo

pre oko 2 meseca

Sećajući se drugih legendarnih poteza poput Jagodine, držim se kampa da Bajković u glavi nije imao ništa osim možda nešto suvog grožđa.
M

MilosBg

pre oko 2 meseca

Ok, nema argumenata da se odbrani Bajkovic za tu situaciju, ali, nije on glavni krivac za taj penal. Glavni krivac je Nikola Maksimovic, a to su mnogi zaboravili. On je nespretnim izbacivanjem lopte gurnuo Bajkovica u problem. Bajkovic je pokusao da se zaustavi ali je vec bilo prekasno. Steta zaista sto nismo izdrzali tih par minuta, jos smo imali igraca vise. Bila je to odlicna utakmica, i vrhunac te generacije.
X

XavieRS

pre oko 2 meseca

Svi zaboravljate da je Mladenovic na levoj strani napred preko polovine izgubii loptu jer je krenuo bespotrebno napred, samo je mogao prosto da napuca igraca Bordoa i da izvuce obican aut..tu bi bio kraj sigurno jer bi bacio loptu spicu koji se gradi i izvlaci faul/aut..kraj..ali ne alavi je krenuo napred i izgubio loptu..posle toga je drvo maksimovic pogresio a za njim i Bajko..