(© FK Partizan)
(© FK Partizan)

FOTO UBOD: Markoviću Partizanova šestica, Nathu konačno desetka

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.22. | 13:09

Izraelac menja broj posle tri godine

Treći broj – treći mandat. Vratio se Svetozar Marković u Partizan i opet promenio „znak raspoznavanja“, pošto će u predstojećoj sezoni na poleđini dresa nositi šesticu.

To je velika promena u odnosu na prethodne boravke u prvom timu. Kad je prekomandovan iz omladinaca u među seniore, još u trenerskoj eri Miroslava Đukića, nosio je 15; potom je prilikom pozajmice iz Olimpijakosa, u vreme kad je na klupi sedeo Aleksandar Stanojević, zadužio četvorku, ali kako je ona u vlasništvu Siniše Saničanina, povratnik iz Atine je bio prinuđen da se odluči na novi broj.

Izabrane vesti

Izbor je pao na šesticu, što je potvrđeno posle zvaničnog potpisa četvorogodišnjeg ugovora. Samim tim rešeno je i pitanje koji broj će u takmičarskoj 2022/23 obući Bibars Natho. S obzirom da je Izraelac od dolaska u Humsku nosio šesticu, a kod svih trenera je igrao ofanzivnog vezistu, onda je i bilo prirodno i razumljivo da ovoga puta dobije desetku. Da spoji broj sa ulogom na terenu, onako kako ga vidi većina navijača i sam trener Ilija Stolica. Natho je sačekao da se desetka oslobodio istekom ugovora Lazara Pavlovića koji je poslednje tri godine nosio taj broj i Bibars nije želeo da insistira, ali sad kad je dostupan razumljivo je da mu pripada.

Od letos angažovanih novajlija, sedmica je pripala Patriku Andradeu, Aleksandar Filipović se opredelio za 26, a Zlatan Šehović 12.


tagovi

FK PartizanBibars NathoSvetozar Marković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara